Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 21:03

Σπάνια πάθηση: 3χρονών αγόρι δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του VIDEO

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, για περισσότερο από 3 λεπτά; Δοκιμάστε το και αμφιβάλλουμε εάν θα καταφέρετε να αντέξετε. Η αντανακλαστική κίνηση των βλεφάρων που υγραίνει τις κόρες, είναι θαυματουργεί γιατί εκτός όλων των άλλων καθαρίζει και διατηρεί τους βολβούς, υγιείς. Φανταστείτε όμως πως θα ήταν να μην μπορείτε καθόλου να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Θα ήταν ένα μαρτύριο…

Ο 3χρονος Κόρμπιν Ντουράντ που γεννήθηκε και ζει στο Όρεγκον στις ΗΠΑ, πάσχει από μια σπανιότατη ασθένεια η οποία δεν του επιτρέπει να ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο βίντεο του ειδησεογραφικού δικτύου ABC, θα δείτε τις προσπάθειες που καταβάλει η μητέρα του προκειμένου ο μικρός να μεταφερθεί στην κλινική Mayo και να εξεταστεί από εξειδικευμένους ιατρούς για να βρεθεί μια λύση στο σπάνιο πρόβλημα του 3χρονου.

Ο Κόρμπιν γεννήθηκε με πολλά προβλήματα υγείας. Έχει καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ το μισό του πρόσωπο είναι παράλυτο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει τα μάτια του. Ο εγκέφαλος του δείχνει να συρρικνώνεται. Οι γιατροί φοβούνται για μια εκφυλιστική ασθένεια που καταστρέφει το κεντρικό νευρικό του σύστημα.

Δείτε το βίντεο