Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 20:18

«Αδωνι είσαι φασίστας». Η επίθεση στον Υπουργό Υγείας από εργαζόμενους του νοσ.»Αγ.Ολγα»

adonis episkepsh nosokomeio agia olga ssss

Ο Υπουργός Υγείας προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει διάλογο με τους συγκεντρωμένους.

Με γιουχαϊσματα και υβριστικά συνθήματα, υποδέχτηκαν τον Υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ν.Ιωνίας «Αγ.Ολγα». Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στον Υπουργό, αποκαλώντας τον «φασίστα», ενώ παντού ακούγονταν τα συνθήματα «σήκω φύγε από εδώ», «τράβα πούλα βιβλία», «κάτω τα χέρια από την υγεία και τα νοσοκομεία» και άλλα σκληρά συνθήματα με επίκεντρο την αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί τελευταία στο Υπουργείο Υγείας ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Επικράτησε αναστάτωση και ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο για να μιλήσει σε εκδήλωση προς τιμήν της δωρήτριας Αλίκης Περρωτή – Κωνσταντοπούλου, προσπάθησε ανεπιτυχώς να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ήταν κυρίως συνδικαλιστές γιατροί και νοσηλευτές, μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημότες της περιοχής, οι οποίοι κρατούσαν πλακάτ, πανό και κόκκινες σημαίες.

Στο αμφιθέατρο, όπου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, συνεχίστηκε η ένταση, ενώ στο σύνθημα «Αδωνι, είναι μετρημένες οι ώρες σου», ο Υπουργός Υγείας ανταπάντησε : «Αφού είναι μετρημένες οι ώρες μου, αφήστε με τουλάχιστον να πω τις τελευταίες κουβέντες μου και μην με διακόπτετε».

Οι διαμαρτυρίες δεν επέτρεψαν τελικά να συνεχιστεί η εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, ενώ ο Υπουργός της Υγείας αναγκάστηκε να φυγαδευθεί στο γραφείο του Διοικητή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε το φωτορεπορτάζ :

αρχείο λήψης                      αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (1)                         images (4)

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συναίνεση εκ των υστέρων ζητά ο Αδωνις, για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και το ΠΕΔΥ

Σε θέσεις μάχης ο ιατρικός κόσμος για το νέο ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) του Α.Γεωργιάδη

ΤΕΛΟΣ για τον ΕΟΠΥΥ – Στο κενό οι ασθενείς

Διευρύνονται οι κατηγορίες των ανασφάλιστων πολιτών, δικαιούχων βιβλιαρίου απορίας