Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 18:41

Μάθετε ποιον μήνα οι άνδρες έχουν τις μεγαλύτερες σεξουαλικές ορέξεις

Σίγουρα οι περισσότεροι θα απαντήσετε ότι οι καλοκαιρινοί μήνες ενδείκνυνται για έναν άνδρα να έχει την λίμπιντο του στα ύψη. Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, λίγο τα υπέροχα κορμιά στην παραλία, δεν θέλει και πολύ. Και όμως κάνετε λάθος. Οι καλοκαιρινοί μήνες δεν είναι εκείνοι που ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε έναν άνδρα.

 

Οι χειμερινοί μήνες... ανεβάζουν τη λίμπιντο του άνδρα

Οι χειμερινοί μήνες… ανεβάζουν τη λίμπιντο του άνδρα

Το αντίθετο, οι χειμερινοί μήνες τελικά είναι όπως όλα δείχνουν, εκείνοι οι μήνες που διατηρούν τον άνδρα σε «υψηλές θερμοκρασίες», παρά το κρύο. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για μεγάλη εταιρία προφυλακτικών, οι άνδρες θέλουν και είναι έτοιμοι για πιο πολύ σεξ κατά τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

 

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας, ζήτησαν από ένα δείγμα 128 ανδρών, να αξιολογήσει κάποιες φωτογραφίες γυναικών, πότε φωτογραφίες προσώπου και πότε φωτογραφίες του σώματος των γυναικών, με αποκαλυπτικά φορέματα και μαγιό. Αυτό γινόταν κάθε 3 μήνες.

 

δεν είναι απαραίτητο να φοράνε μαγιό για να τραβήξουν το βλέμμα ενός άνδρα, το χειμώνα

δεν είναι απαραίτητο να φοράνε μαγιό για να τραβήξουν το βλέμμα ενός άνδρα, το χειμώνα

Στη συνέχεια οι άνδρες βαθμολογούσαν τις φωτογραφίες των γυναικών σε μια κλίμακα από το 0 μέχρι το 20. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι άνδρες ήταν πιο έτοιμοι και ενεργοί σεξουαλικά και με μεγαλύτερες ορμές κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, οπότε και έδιναν τις υψηλότερες βαθμολογίες, ενώ τους υπόλοιπους μήνες, η βαθμολογία ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα. Τον χειμώνα δηλαδή η έλξη ήταν πολύ μεγαλύτερη.

 

Στο ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να συμπληρώνουν κάθε τρίμηνο, οι άνδρες τόνισαν, πως ήθελαν σεξουαλικά περισσότερο τις συντρόφους τους κατά τους 3 μήνες του χειμώνα, σε σχέση με το καλοκαίρι. Όλα αυτά τα αναφέρει η εφημερίδα daily mail σε εκτενές της ρεπορτάζ για τις σεξουαλικές ορμές και επιδόσεις των ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι θα κάνατε εάν πρόσβαλαν μπροστά σας έναν άνθρωπο με σύνδρομο down;

Για γερή καρδιά να τρώτε την ντομάτα μαγειρεμένη και με τη φλούδα της

Ένα σημαντικό λάθος που κάνουμε όλοι πριν κοιμηθούμε

Γνωρίζετε πώς πρέπει να πλένετε τα χέρια σας; Χρήσιμος οδηγός