Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 15:44

Ανάπηρο ντόπερμαν ξαναπερπατάει ύστερα από φυσιοθεραπεία VIDEO

Τον Απρίλιο του 2013, ο Κένυ, ένα ντόπερμαν έπαθε ένα ατύχημα. Εκεί που περπατούσε και έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του, από ένα λάθος, ένας εργάτης που εκείνη τη στιγμή έκανε κάτι εργασίες στην γκαραζόπορτα, έχασε τον έλεγχο και η μεταλλική πόρτα έπεσε επάνω στο σκυλί. Τα κόκαλα της σπονδυλικής του στήλης θρυμματιστήκαν και το σκυλί έμεινε παράλυτο. Ο Κένυ δεν μπορούσε να κουνήσει κανένα από τα πόδια του.

 

Αφού οι κτηνίατροι γλύτωσαν τη ζωή του, ύστερα από πολλές επεμβάσεις, τελικά ενημέρωσαν τους ανθρώπους του, ότι ο Κένυ ναι μεν σώθηκε, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσει ξανά, και τους συνέστησαν για να μην τυραννιέται το ζώο, να του κάνουν ευθανασία.

 

Η απόφαση ήταν δύσκολη για τα αφεντικά του Κένυ. Εξάλλου τον είχαν πάρει από κουταβάκι και έμενε μαζί τους, πιστός φίλος και φύλακας για 11 χρόνια. Οι άνθρωποι δεν τα παράτησαν δεν ήθελαν με τίποτε να αφήσουν τον φίλο τους να «κοιμηθεί». Τελικά εντόπισαν στο Λος Άντζελες ένα κέντρο αποκατάστασης ανάπηρων ζώων και αποφάσισαν να πάνε εκεί τον Κένυ.

 

Το χρηματικό ποσό όμως για μια τέτοια θεραπεία ξεπερνούσε τα 7.000 δολάρια. Αμέσως «κινητοποιήθηκαν» τα social media και σε λιγότερο από μια εβδομάδα τα λεφτά για τη θεραπεία του Κένυ είχαν συγκεντρωθεί.

 

Στο συγκινητικό βίντεο που θα δείτε, θα παρακολουθήσετε τη θεραπέια του Κένυ και πως καθημερινά, έδινε και κέρδιζε τη μάχη του. Σήμερα ο Κένυ ξαναπερπατάει

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Ένζυμο της Αθανασίας

Αυτά είναι τα ακάρεα που κοιμάστε μαζί τους κάθε βράδυ ΦΩΤΟ

Κάνουν γιόγκα γυμνοί. Τι προσφέρει στον οργανισμό ΦΩΤΟ

10 πράγματα που δεν ξέρετε για το ανθρώπινο σώμα VIDEO

Τι θα κάνατε εάν πρόσβαλαν μπροστά σας έναν άνθρωπο με σύνδρομο down;