Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 3:45

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ : Ιπποφαές, το πανίσχυρο αντιγηραντικό

Ιπποφαές : Το ισχυρό αντιγηραντικό..

Ιπποφαές : Το ισχυρό αντιγηραντικό..

Τον τελευταίο καιρό γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος λόγος για την έλλειψη βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό του ανθρώπου, ενώ πλέον και οι άνθρωποι είναι πιο συνειδητοποιημένη ότι μια έλλειψη βιταμινών ή κάποιων άλλων θρεπτικών συστατικών μπορεί να έχει βλαβερές συνέπειες για την υγεία.

Πολλοί από αυτούς πλέον έχουν πειστεί ότι υπάρχουν ορισμένα φυτά, γνωστά και με την ονομασία ‘’υπερτροφές’’, τα οποία μπορούν να προσφέρουν την κάλυψη που χρειάζονται.

Σε αυτήν την κατηγορία φυτών, υπερέχει ένα φυτό μοναδικό εξαιτίας της πληθώρας των θρεπτικών συστατικών, το Ιπποφαές.

Το φυτό Ιπποφαές, τα τελευταία χρόνια, μας έχει συστηθεί ως ένα μοναδικό προϊόν που μπορεί να προσφέρει μια πλειάδα θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων, λιπαρών οξέων, τα οποία στοιχεία είναι ευεργετικά για την υγεία του ανθρώπου.

Στο φυτό Ιπποφαές μπορεί κανείς να βρει όλα τα συστατικά τα οποία συνεισφέρουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Αντιοξειδωτικό

Οι περισσότερες από τις 190 θρεπτικές ουσίες και βιοδραστικές ουσίες που βρίσκονται στο έλαιο Ιπποφαούς θεωρούνται ανοσολογικοί παράγοντες. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και βοηθά στη φυσική επούλωση των πληγών, έτσι μπορούμε να θεωρήσουμε το έλαιο του Ιπποφαούς ως μια σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών. Η απομάκρυνση των ελευθέρων ριζών έχει ως αποτέλεσμα το έλαιο Ιπποφαούς να μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ισχυρή αντιγηραντική ουσία καθώς αποτρέπει την εμφάνιση των σημαδιών της ηλικίας σε έναν μεγάλο ποσοστό.

 

Δέρμα

Αυτό το έλαιο έχει επίσης ιδιότητες κατά της υπεριώδης ακτινοβολίας, βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και προωθεί λαμπερά, υγιή μαλλιά. Ταυτόχρονα, άλλα συστατικά βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, ενώ το βοηθούν καις την διατήρηση της λιπαρότητάς του ώστε να παραμείνει απαλό.

 

Χοληστερόλη

Μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν αποδείξει ότι το έλαιο από το Ιπποφαές έχει την δυνατότητα να μειώσει τα επίπεδα της ‘’κακής’’ LDL χοληστερόλης με παράλληλη αύξηση της ‘’καλής’’ HDL χοληστερόλης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Γνωρίζουμε τι πραγματικά τρώμε; VIDEO

Σπιρουλίνα: Το πιο «δυνατό» φύκι

Ιχθυέλαιο και Μουρουνέλαιο! Είναι αναγκαίο στην καθημερινότητά μας;

Κάντε πολύ σεξ για να γίνετε πιο έξυπνοι