Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 14:43

Μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της και τα μεγαλώνει ένα σκυλί VIDEO

Στη Κένυα, το να είσαι παιδί, ισοδυναμεί με έναν διαρκεί αγώνα δρόμου για την επιβίωση. Αρκεί να ζεις την ημέρα και για την επόμενη, έχει ο θεός. Το τι ξημερώνει κανείς δεν το ξέρει. Φτώχεια, αρρώστιες, ναρκωτικά, AIDS, έλλειψη νερού, έλλειψη φαγητού. Το βίντεο που θα δείτε αφορά 2 παιδιά και έναν σκύλο και τη συγκλονιστική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Στην περιοχή Dagoretti, μια φτωχή περιοχή στη Κένυα, ο 7χρονος David Mbogo, μαζί με την 6χρονη αδερφή του Mary Wanjiku, ξύπνησαν ένα πρωί και η μητέρα τους έλειπε. Είχε εξαφανιστεί. Τα είχε εγκαταλείψει και είχε φύγει για να αναζητήσει τον ψεύτικο παράδεισο των ναρκωτικών, από τα οποία εξαρτιόταν και συχνά πυκνά πουλούσε το κορμί της για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Ο πατέρας τα είχε εγκαταλείψει, μόλις γεννήθηκε η κόρη του και τα παιδιά ήταν μόνα στον κόσμο. Ο μικρός David, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και με τα πόδια μαζί με την αδελφούλα του ξεκίνησε για ένα μακρινό χωριό όπου εκεί ζούσε η γιαγιά του. Τα βάσανα τους όμως μόλις ξεκινούσαν. Ύστερα από μια εβδομάδα ταλαιπωρίας, με γυμνά πόδια έφτασαν στη γιαγιά τους, όμως εκείνη δύσκολα μπορούσε να αφοσιωθεί στα εγγόνια της, αφού δούλευε σκληρά. Έφευγε αξημέρωτα και επέστρεφε αργά το βράδυ. Τα 2 παιδία έμενα μόνα τους. Όμως εκεί εμφανίσθηκε η Oscar.

Ένα σκυλί το οποίο δέθηκε με τα παιδιά. Ήταν ο φύλακας- άγγελος τους. Η Oscar, έχει αναλάβει τα καθήκοντα της μάνας. Κάθε πρωί στις 6.00 ακριβώς ξυπνάει τα 2 μικρά παιδιά. Τα περιμένει να ντυθούν και τα συνοδεύει στο σχολείο, το οποίο είναι σε ένα άλλο μέρος στην περιοχή Kirigo και για να πάνε εκεί, πρέπει να διασχίσουν την σαβάνα. Αφού τα αφήσει στο σχολείο, επιστρέφει στο σπίτι της γιαγιάς και το μεσημέρι επιστρέφει πάλι την ώρα που χτυπάει το κουδούνι, για να τα πάρει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα 2 αδερφάκια χάθηκαν μέσα στη Σαβάνα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδάκια 6 και 7 χρονών, και το σκυλί τους έδειξε τον δρόμο της επιστροφής, φέρνοντας τα, με ασφάλεια πίσω στο χωριό. Στο μεσημεριανό τραπέζι, η Oscar, περιμένει τα παιδιά να φάνε και εάν κάποιο αφήσει το φαί του στο πιάτο, γαυγίζει σαν να τους λέει να το φάνε όλο.

Την ώρα του διαβάσματος, που είναι το μεσημέρι, στο σπίτι επικρατεί άκρα σιωπή και όλοι περιμένουν το απόγευμα για να παίξουν. Η συμπεριφορά του σκυλιού έχει εντυπωσιάσει τις τοπικές αρχές οι οποίες έδωσαν κονδύλι ενίσχυσης της οικογένειας και του σκύλου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα ακάρεα που κοιμάστε μαζί τους κάθε βράδυ ΦΩΤΟ

Ο ενοχλητικός λόξιγκας και πως μπορεί να περάσει (ΧΙΚ!!!)

Ανάπηρο ντόπερμαν ξαναπερπατάει ύστερα από φυσιοθεραπεία VIDEO

Πως η κόρη του, με εγκεφαλική πάθηση, του άλλαξε τη ζωή VIDEO