Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 0:38

13 εκ. ευρώ από … μίζες, υπέρ των ανασφάλιστων

14

Οι «εγκληματικές δραστηριότητες», ωφέλησαν τελικά τους ανασφάλιστους!

Με διάθεση …προεκλογική και κεντρικό σύνθημα «Δώστε πίσω τα κλεμμένα» ο πρωθυπουργός της χώρας απέδωσε στο ταμείο υγείας του ΕΟΠΥΥ 13 εκατομμύρια ευρώ (!!!) υπέρ των ανασφάλιστων πολιτών. Δεν είναι άλλα, από τα ίδια τα χρήματα του ελληνικού λαού, που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπεξαιρέθηκαν δόλια από τα δημόσια ταμεία και κατασπαταλήθηκαν σε …μίζες, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση, παραδέχεται ότι είναι χρήματα που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, αποφασίστηκε, περίπου 13 εκατ. ευρώ να διατεθούν στον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη του κόστους χειρουργικών επεμβάσεων ανασφάλιστων πολιτών, ενώ δεν μένει παραπονεμένη και η Παιδεία, καθώς τα υπόλοιπα περίπου 4 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την κάλυψη δαπανών στέγασης 3.000 φοιτητών με εισοδηματικά κριτήρια αλλά και για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε τυφλούς μαθητές.

assets_LARGE_t_420_8335469

Στα χειρουργεία των ανασφάλιστων οι ..μίζες από τα εξοπλιστικά!

Από δω και πέρα, όλα τα χρήματα που αποδεδειγμένα – μέσω δικαστικών αποφάσεων – θα προέρχονται από παράνομο πλουτισμό και έκνομες δραστηριότητες θα συγκεντρώνονται πλέον στον ειδικό λογαριασμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και θα επιστρέφονται στους πολίτες,  δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός.

«Το “φέρτε πίσω τα κλεμμένα” ο πρωθυπουργός το κάνει πράξη», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε, ότι αυτά τα 13 εκατομμύρια ευρώ θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό, ώστε, όσοι ανασφάλιστοι έχουν ανάγκη τακτικού χειρουργείου, να μπορούν να χειρουργούνται ελεύθερα πλέον στα δημόσια νοσοκομεία.

132870094226_mrg

«Δώστε πίσω τα κλεμμένα» στην Υγεία!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Τράπεζα Πειραιώς περνά το «Ερρίκος Ντυνάν»

Οι 10 χειρότερες ασθένειες που προκλήθηκαν από άνθρωπο VIDEO

Μπορεί να νιώθουμε πόνο σε ένα μέλος που έχει ακρωτηριαστεί;

«Δε μου λείπουν οι θηλές μου!» Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην σούπερ – μόντελ Claire Farwell φωτογραφίζεται γυμνή, μετά από διπλή μαστεκτομή