Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 8:21

Η ενδοοικογενειακή βία αποτυπωμένη στο πρόσωπο μιας γυναίκας VIDEO

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε τη ζωή της Μολίμ. Η Μολίμ είναι μια γυναίκα από κάποια χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, η οποία είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, από την Αγγλία, ή ακόμη και η γειτόνισσα μας, από το απέναντι διαμέρισμα.

Η Μολίμ είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Συμμετέχει στην καμπάνια για το συγκεκριμένο είδος βίας, που είναι μια ένοχη και σιωπηρή βία και το μοναδικό που φαίνεται είναι τα σημάδια στο πρόσωπο και το κορμί την επόμενη ημέρα. Αλλά τα σημάδια που αφήνει στην ψυχή είναι εκείνα που δεν φεύγουν και δεν περνάνε.

Κάθε ημέρα επί ένα χρόνο, από το 2012, τραβούσε φωτογραφίες το πρόσωπο της. Όπως θα δείτε και στο βίντεο η Μολίν είναι μια γυναίκα σαν τα κρύα τα νερά, όμορφη και χαμογελαστή. Όμως από τη μέση του βίντεο και μετά το χαμόγελο αρχίζει να ξεθωριάζει από το πρόσωπο της.

Καθώς συνεχίζει το βίντεο τη θέση του χαμόγελου, παίρνουν τα πρώτα σημάδια. Μώλωπες και εκδορές. Σιγά σιγά τα χτυπήματα γίνονται εντονότερα. Στο λαιμό, στα χείλια, στο μέτωπο και στα μάτια…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο αλκοολικός γονέας, μέσα από τα μάτια του παιδιού του VIDEO

Μικρά επικίνδυνα τερατάκια σε παιδικά ρούχα γνωστών εταιρειών. Ερευνα της GREENPEACE

To Shopping δεν είναι therapy αλλά … εθισμός

Τι μπορεί να βρει ένας γιατρός μέσα στο ανθρώπινο σώμα ΦΩΤΟ