Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 17:51

Σπάνια ασθένεια κάνει 2 αδερφάκια να μοιάζουν με βαμπίρ VIDEO

Η ασθένεια ονομάζεται Υποιδρωτική Εξωδερμική Δυσπλασία (Hypohidrotic Ectodermal Dysplasia ή αλλιώς HED) και από αυτή πάσχουν σήμερα περίπου 7.000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ασθένεια αυτή ονομάζεται και σύνδρομο Christ-Siemens-Touraine.

Ο Τζορτζ και ο Σάιμον Κούλεν είναι 2 αδερφάκια 13 και 11 ετών τα χαρακτιριστικά των οποίων είναι λες, βγαλμένα από ταινία με βρικόλακες. Δεν αντέχουν να βγαίνουν στον ήλιο, παθαίνουν εγκαύματα ύστερα από λίγα λεπτά, τα δόντια τους μοιάζουν με κυνόδοντες, τα νύχια τους είναι μυτερά, το δέρμα τους έχει μια νεκρική χλωμάδα και το σημαντικότερο, δεν ιδρώνουν καθόλου.

Με την πάθηση αυτή, οι ασθενείς δεν ιδρώνουν επειδή έχουν λιγότερους ιδρωτοποιούς αδένες, από το κανονικό ή οι αδένες αυτοί υπολειτουργούν. Η εφίδρωση είναι εξαιρετικά σημαντική για το σώμα διότι έτσι ελέγχεται η θερμοκρασία του. Ο ιδρώτας όταν εξατμίζεται από το δέρμα, ψύχει το σώμα. Η αδυναμία κάποιου να ιδρώσει μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα υψηλή θερμοκρασία του σώματος ( υπερθερμία ) και συχνά να απειληθεί η ζωή του.

Δείτε το βίντεο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς (ΛΙΣΤΑ)

Επιληψία : Χειρουργείται και πότε ;

Χειρούργησε μόνος του, τον εαυτό του, δίχως αναισθησία ΦΩΤΟ

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να τρώτε τηγανητές πατάτες;