Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 10:52

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Δωρεά δενδρυλλίων στη Ρόδο

ygeia_1

Στη δωρεά 60 δενδρυλλίων κατηγορίας Golden Crest στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προχώρησαν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στo πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Τα δενδρύλλια, τα οποία κοσμούσαν τον περιβάλλοντα χώρο των νοσοκομείων κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου Α.Ε με σκοπό τη δενδροφύτευσή τους στις περιοχές του νησιού της Ρόδου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι 2013.

ygeiaΟ Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτιος Χατζηδιάκος ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την προσφορά και τόνισε ότι «Ο Όμιλος έχει επανειλημμένως συνεισφέρει, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, και έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε ό, τι αφορά τις ανθρώπινες αξίες, τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα δένδρα θα φυτευτούν, κατόπιν συνεννοήσεως με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και τους γεωπόνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον ορεινό όγκο του Προφήτη Ηλία, όπου υπάρχουν οι δημοτικές κατασκηνώσεις. Ο ορεινός όγκος του Προφήτη Ηλία, ως το υψηλότερο σημείο του νησιού της Ρόδου, κρίνεται ως η καταλληλότερη τοποθεσία, προκειμένου τα προσφερόμενα δενδρύλλια να ευδοκιμήσουν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βραβείο στην Novartis για την βιώσιμη ανάπτυξη

Επιληψία : Χειρουργείται και πότε ;

Αυτό το κοριτσάκι θα πεθάνει εάν γελάσει ΦΩΤΟ

13 αλήθειες για το ανδρικό μόριο

Πότε η σχέση οδηγεί στην κατάθλιψη; 10 προειδοποιητικά σημάδια