Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 15:26

Γιατί οι αθλητές κυκλοφορούν με τις πιο όμορφες γυναίκες; ΦΩΤΟ

Η καλλίπυγος σύντροφος του Ρονάλντο

Η καλλίπυγος σύντροφος του Ρονάλντο

Το φαινόμενο ένας αθλητής να κυκλοφορεί σχεδόν πάντα με μια πανέμορφη και καλλίπυγο γυναίκα, απασχόλησε και την επιστήμη. Δηλαδή, εμείς οι «κοινοί θνητοί» τι το άσχημο έχουμε πάνω μας; Ή καλύτερα τι δεν έχουμε εμείς που έχουν οι αθλητές;

 

Τόνυ Πάρκερ και Εύα Λονγκόρια

Τόνυ Πάρκερ και Εύα Λονγκόρια

Ελβετοί επιστήμονες επιχείρησαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αυτό και μάλλον τα κατάφεραν. Ερευνητές από το Ινστιτούτο Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης με επικεφαλής τον δρ Έρικ Πόστμα, μελέτησαν ένα δείγμα 800 γυναικών από το οποίο ζήτησαν να βαθμολογήσει το πόσο γοητευτικοί είναι διάφοροι άνδρες, ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί αθλητές. Βαθμολόγησαν επίσης τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο γύρο της Γαλλίας (ποδηλάτες) τους οποίους έβλεπαν στις φωτογραφίες με κανονικά ρούχα και όχι με τη στολή του ποδηλάτη.

Ρονάλντο και Κριστίνα

Ρονάλντο και Κριστίνα

 

Σύμφωνα με μια νέα ελβετική επιστημονική έρευνα, η απάντηση κρύβεται στα πανάρχαια ανθρώπινα ένστικτα. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι οι άνθρωποι έχουν διαμορφωθεί από την μακραίωνη εξέλιξη, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν την ικανότητα και την επίδοση στο πρόσωπο των ξένων. Για τις γυναίκες, μάλιστα, εκτιμάται ότι αυτός ήταν ένας ενστικτώδης τρόπος να επιλέγουν άνδρες συντρόφους με «υγιή» γονίδια, οι οποίοι θα μπορούσαν να τους χαρίσουν καλύτερους απογόνους και να τους προστατεύουν πιο αποτελεσματικά από τους κινδύνους.

 

Σακίρα και Πικέ

Σακίρα και Πικέ

Για κάποιο λόγο ο γυναίκες βαθμολόγησαν τους αθλητές του γύρου της Γαλλίας, με υψηλότερη βαθμολογία. Και μάλιστα εκείνοι που ήταν στις πρώτες θέσεις (κάτι που οι γυναίκες δεν ήξεραν) έλαβαν την πιο υψηλή βαθμολογία. Αξιολογήθηκαν δηλαδή, ως πιο όμορφοι σε σχέση με όσους τερμάτισαν σε χαμηλότερες θέσεις.

 

η σύντροφος του Ίκερ κασίγιας

η σύντροφος του Ίκερ κασίγιας

Οι Ελβετοί επιστήμονες διατύπωσαν τη θεωρία ότι μια γυναίκα ελκύεται από την ομορφιά ενός αθλητή, επειδή εκείνη τη στιγμή «μιλάει» μέσα της το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης. Ναι καλά διαβάσατε. Ένας αθλητής σαν καλογυμνασμένος και αρρενωπός, έχει περισσότερες πιθανότητες στα μάτια της γυναίκας να την προστατέψει από κάθε κακό, αλλά και να διαιωνίσει τη γενιά της.

Η σύντροφος του Μπουφόν, Σερέντοβα

Η σύντροφος του Μπουφόν, Σερέντοβα

Όπως οι γυναίκες από εμφανίσεως του ανθρώπου επέλεγαν τους δυνατούς και εκείνους που ήταν ικανοί να τις προστατέψουν, έτσι συμβαίνει και τώρα. Και η επιλογή δεν έχει να κάνει μόνο με τη μυική δύναμη, αλλά και με το γεγονός ότι ένας αθλητής (πάντα στο αρχέγονο ένστικτο της γυναίκας), έχει καλύτερα γονίδια να της δώσει και να γεννήσει υγιή παιδιά.

 

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Μπουφόν με τη σύντροφο του

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Μπουφόν με τη σύντροφο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς να πείσετε το παιδί σας να τρώει λαχανικά- 6 τρόποι που πάντα πιάνουν

Neknomination: Η online μόδα που επιφέρει το θάνατο από αλκοόλ VIDEO

Και όμως αυτή η γυναίκα ήταν 120 κιλά. Δείτε τη μεταμόρφωση της VIDEO

Ορθοδοντική για όμορφα, γερά δόντια. Μόνο για παιδιά;