Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 19:21

Έλληνες επιστήμονες αυξάνουν το πέος μέχρι και 6 πόντους

Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος του πέους μπορεί να μεταβληθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση. Η συγκεκριμένη επέμβαση διαρκεί 45 λεπτά και στη συνέχεια ο ασθενής είναι έτοιμος να πάει σπίτι του και σε μικρό χρονικό διάστημα είναι έτοιμος να είναι ενεργά σεξουαλικός.

Η διεθνής επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, υπό τον χειρουργό-ουρολόγο Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, κατάφερε να κάνει τη μεγέθυνση δίχως ουλές. Μια μεγέθυνση, δηλαδή, που κανείς δεν θα μπορεί να υποψιαστεί ότι έχει πραγματοποιηθεί. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται πως οι άλλοι ότι έχουν κάνει «κάτι» για να μεγαλώσουν το πέος τους.

«Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους, έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου» παρατηρεί ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ.Κωνσταντινίδης.

Η νέα χειρουργική τεχνική που ανακαλύφθηκε από την ομάδα του Ανδρολογικού Ιστιντούτου, υπόσχεται στους άνδρες εξίσου ικανοποιητικά και σύντομα θα δημοσιευτεί σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό. Η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των ανδρολόγων παγκοσμίως όσο και των ενδιαφερομένων ανδρών.

Πρόκειται για μια σχετικά απλή και απόλυτα ασφαλή επέμβαση. Τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45’ έως μία ώρα, δίνοντας αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά! Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος, ενώ η προσεκτική επιλογή των φαρμάκων που χορηγούνται μετά την επέμβαση, εξασφαλίζουν ταχεία επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες, φυσικά και τις σεξουαλικές.

Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο αλλά αισθάνονται ότι το πέος τους υπολείπεται σε μέγεθος από κάποιους άλλους με τους οποίους συγκρίνονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας το 45% των ανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους του δεν είναι ικανοποιητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και το Ανδρολογικό Ινστιτούτο (210- 6749349, info@andrologia.gr)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι παθήσεις των γεννητικών οργάνων στα αγοράκια

Γιατί οι αθλητές κυκλοφορούν με τις πιο όμορφες γυναίκες; ΦΩΤΟ

Πως αντιμετωπίζουν τους πόνους της γέννας σε διάφορα μέρη του κόσμου;

Πήγε για αυξητική στήθους και βγήκε φυτό- Απίστευτο ιατρικό λάθος ΦΩΤΟ ΣΟΚ