Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 13:13

Τι θα κάνατε εάν απήγαγαν ένα παιδί μπροστά στα μάτια σας; VIDEO

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ουσιαστικά δείχνει την ψυχολογία ενός ανθρώπου όταν μπροστά στα μάτια του γίνεται μια απαγωγή, ενός μικρού παιδιού. Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματική απαγωγή, αλλά για ένα σκηνοθετημένο σενάριο που καταγράφει τις αντιδράσεις και την ψυχολογία, απλών ανθρώπων που μπροστά τους εξελίσσεται μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση.

Στην αρχή εμφανίζεται ένα παιδί το οποίο εκλιπαρεί τους περαστικούς να το βοηθήσουν να βρει την μητέρα του, την οποία έχασε μέσα στο πάρκο, ή στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Οι περαστικοί τα χάνουν και εκεί που κάνουν ερωτήσεις στο παιδί, εμφανίζεται ο «δράστης» ο οποίος τραβάει το παιδί σχεδόν βίαια προς το μέρος του. Το παιδί φωνάζει προς τον περαστικό: «Μα αυτός δεν είναι ο πατέρας μου».

Σε άλλη περίπτωση ο δράστης εξηγεί στο παιδί, την ώρα που περνάει ο κόσμος ότι: «έλα στο αυτοκίνητο μου, έχω παγωτά, έχω καραμέλες, έλα και μετά θα σε φέρω πάλι πίσω εδώ που βρισκόμαστε».

Αλήθεια εσείς τι ψυχολογία θα είχατε όταν ένα παιδάκι σας έλεγε ότι έχασε την μητέρα του στο πάρκο και τότε εμφανιζόταν ένας άγνωστος που το έπαιρνε; Θα βοηθούσατε το παιδί;

 

Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 Ύποπτα σημάδια ότι το παιδί σας έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να πίνετε αναψυκτικά

Ποια είναι τα επαγγέλματα όπου το σεξ δίνει και παίρνει ανάμεσα σε συναδέλφους;

10 κανόνες που οφείλετε να «σπάσετε» στον γάμο σας