Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 22:39

Καλλιτεχνική βραδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS

sos4Μία ξεχωριστή βραδιά με πολλή μουσική και αρκετή …διπλωματία διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:30 στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στην Πλατεία Καρύτση.

Για πρώτη φορά, ο διπλωματικός φιλανθρωπικός μουσικός θεσμός των Αmbassadors in Concert, που δημιουργήθηκε στη Βιέννη, με τη συμβολή του Έλληνα διπλωμάτη κ. Κ. Πρεβεδουράκη, ταξιδεύει εκτός Αυστρίας και έρχεται στην Αθήνα για καλό σκοπό, με την ευκαιρία και της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της χώρας μας.

Οι Ambassadors in Concert in Athens, που είναι Πρέσβεις χωρών από όλο τον κόσμοPAN_0043 και υπηρετούν στη χώρα μας, με τη σύμπραξη διακεκριμένων μουσικών και λυρικών καλλιτεχνών και την καλλιτεχνική επιμέλεια του μονωδού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Νίκου Τσαούση, προσφέρουν την τέχνη τους σε μια μοναδική μουσική βραδιά με έργα των Schubert, Strauss αλλά και των Χατζηδάκη και Θεοδωράκη. Το σύνολο των εσόδων αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης θα δοθεί προκειμένου να ενισχυθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν ξεκινήσει τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

sos6Η εκδήλωση αυτή είναι συνέχεια της εκδήλωσης, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη, με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του θεσμού των Ambassador in Concert. Και τότε στην κατάμεστη αίθουσα της Όπερας της Βιέννης Πρέσβεις από διάφορες χώρες με 12 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της Όπερας, τραγούδησαν και έπαιξαν με σκοπό να βοηθήσουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή βραδιά, μπορούν να τηλεφωνούν στα Παιδικά Χωριά SOS τηλ. 210-3313661 ή στο email sosathens@sos-villages.gr. Οι προσκλήσεις κοστίζουν 15,00 και 25,00 ευρώ με συμμετοχή στη δεξίωση πού θα ακολουθήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Δείτε πως ο ιός της γρίπης «χτυπάει» τον οργανισμό μας VIDEO

Οι σεισμόπληκτοι μετρούν της πληγές τους. Στοιχεία από τη γραμμή 1135 του ΚΕΕΛΠΝΟ

10 αναπάντεχες τροφές και συνταγές για να καταπολεμήσετε τη γρίπη

10 ιατρικά πράγματα που δεν ξέρετε για τον Χίτλερ VIDEO