Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 1:31

Όταν η αγάπη δεν κοιτάζει αναπηρικά καροτσάκια VIDEO

Ο Ίαν Μέρφι από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια για να σπουδάσει δεν περνούσε απαρατήρητος. Ήταν ένα ωραίο ψηλό αγόρι με επιτυχία τόσο στα μαθήματα όσο και στις γυναίκες. Ζούσε την απόλυτη φοιτητική ζωή. Στο τρίτο έτος εντελώς τυχαία, στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, είδε μια πρωτοετή. Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Την ερωτεύτηκε και μέσα του ήξερε ότι εκείνη θα ήταν για πάντα η γυναίκα της ζωής του. Την έλεγαν Λαρίσα.

Το φλερτ του Ιαν ευοδώθηκε και σύντομα και η Λαρίσα ένιωθε ότι είχε βρει το άλλο της μισό. Για 10 μήνες βίωναν τον απόλυτο έρωτα. Μελετούσαν μαζί, πήγαιναν εκδρομές μαζί, έκαναν έρωτα συνέχεια, γελούσαν και ένιωθαν την απόλυτη ευτυχία. Τίποτε δεν μπορούσε να τους τη χαλάσει. Ο Ίαν μια μέρα ανακοίνωσε από το τηλέφωνο στους γονείς του ότι θα κάνει πρόταση γάμου στη Λαρίσα. Το ίδιο βράδυ την πήγε σε ένα εξαίσιο εστιατόριο και την ώρα που έφτασε το γλυκό, η Λαρίσα βρήκε μέσα ένα μονόπετρο. Ο Ίαν γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Οι θαμώνες χειροκροτούσαν και η Λαρίσα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της. Ψιθύρισε μόνο «Δέχομαι» και έπεσε στην αγκαλιά του.

Ο Ίαν γνώρισε τους γονείς της Λαρίσα και η Λαρίσα τους γονείς του στο Πίτσμπουργκ. Μια εβδομάδα πριν από το γάμο, ο Ίαν έφυγε από το μαγαζί του πατέρα του για να πάει στο χρυσοχοείο να παραλάβει τις βέρες. Ένα φορτηγό που κατέβαινε έναν κάθετο δρόμο, έπεσε με ορμή στο αυτοκίνητο του Ίαν, από την πλευρά του οδηγού. Η σύγκρουση ήταν κάτι περισσότερο από σφοδρή. Ο Ίαν βγήκε από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο μόνο όταν οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες. Στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα.

Μέρα με τη μέρα όμως, βδομάδα με τη βδομάδα, η κατάσταση έστω και ελάχιστα καλυτέρευε. Ένα πρωινό οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς, τον αδελφό και τη Λαρίσα που δεν είχε φύγει καθόλου από κοντά του, ότι ο Ίαν θα ζήσει: «Θα ζήσει, ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά δεν θα είναι ποτέ πια ο Ίαν που ξέρατε. Το τροχαίο του προκάλεσε μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες. Το νευρικόκινητικό του σύστημα έχει διαλυθεί. Δεν θα μπορεί να περπατήσει, να καλύψει μόνος τις βασικές ανάγκες του…»

Η Λαρίσα είδε τα όνειρα και τη ζωή της να σμπαραλιάζονται μέσα στις λίγες φράσεις των γιατρών. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ όμως. Τον Ίαν αγαπούσε βαθιά, και με εκείνον θα συνέχιζε τη ζωή της, όπως και να ήταν. Θα δούλευε και θα τον φρόντιζε ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο εάν χρειαζόταν.

Η Λαρίσα αποφάσισε να βάλει την προσωπική της ζωή σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που πολλοί θα έκαναν. Παντρεύτηκε τον Ίαν και πλέον ζούνε μαζί. Στο βίντεο θα δείτε το γάμο τους αλλά και πως η Λαρίσα φροντίζει τον Ίαν.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 40: Συνταγή ασφαλειας για τη μητέρα και το μωρό

Γιατί πρέπει να χειρουργείται η κήλη;

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο και την καρδιά όταν κάνουμε καθιστική ζωή;

Γιατί οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν θέλουν περισσότερο σεξ;