Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 18:10

Τι θα κάνατε εάν μπροστά σας προσέβαλλαν μια γυναίκα για τα κιλά της; VIDEO

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένα ακόμη κοινωνικό πείραμα της γνωστής σειράς του καναλιού abc. Αυτή τη φορά θέλησε να καταγράψει τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν σε ένα εστιατόριο ο σερβιτόρος σχεδόν προσβάλλει μια πελάτισσα με παραπανίσια κιλά για το φαγητό που εκείνη θέλησε να παραγγείλει.

Φυσικά όπως θα δείτε τόσο ο σερβιτόρος όσο και η κυρία με τα περισσότερα κιλά, που υποδύεται την πελάτισσα, είναι ηθοποιοί και παίζουν το ρόλο τους για τις ανάγκες του κοινωνικού αυτού πειράματος.

Στο βίντεο μια χοντρή πελάτισσα πάει σε ένα εστιατόριο να φάει. Ο σερβιτόρος παίρνει την παραγγελία και εκεί που όλοι θα περίμεναν να την δώσει στην κουζίνα για να ετοιμαστεί το φαγητό, εκείνος στέκεται όρθιος επάνω από την πελάτισσα και ευγενικά στην αρχή, αρχίζει να την νουθετεί για το φαγητό που επέλεξε.

Οι νουθεσίες του γκαρσονιού όμως μετά από λίγο ξεπερνάνε τα όρια και αρχίζουν να γίνονται προσβλητικές. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των ανθρώπων και δείτε επίσης το δεύτερο μισό όπου τη θέση του σερβιτόρου παίρνει μια καλλίπυγος σερβιτόρα. Αλήθεια πως φαντάζεστε ότι αντιδρούν οι θαμώνες του εστιατορίου;

 

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τί προσέχουμε όταν αγοράζουμε σαρακοστιανά;

Γιατί δεν κάνει καλό στην υγεία των γυναικών ο γάμος με μικρότερο άνδρα;

Τι συμβαίνει όταν o άνδρας έχει καφετιά μάτια;

Γονείς προσοχή, το φιλί σας μπορεί να κουφάνει το μωρό σας