Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 4:58

Πως θα αντιδρούσατε εάν κακοποιούσαν μια γυναίκα μπροστά σας; VIDEO

Το αμερικάνικο δίκτυο abc, θέλησε να καταγράψει τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν μπροστά στα μάτια του, ένας άνδρας φωνάζει, ξεφτιλίζει, και χειροδικεί απέναντι στη σύζυγο του.

Σε ένα εστιατόριο στη μέση του πουθενά κοντά στο Salt Lake, όπου περνάνε μόνο νταλίκες, ένας ηθοποιός υποδύθηκε τον «άγριο» σύζυγο και μια όμορφη ηθοποιός, την γυναίκα. Μια γυναίκα που για τις ανάγκες τις έρευνας είχαν μακιγιάρει κατάλληλα, να φαίνονται μώλωπες και εκδορές, ενώ σε όλη τη διάρκεια του πειράματος αυτό που συγκλονίζει είναι ότι μοιάζει και δείχνει συνεχώς φοβισμένη.

Η γυναίκα κάθεται σε εάν κεντρικό τραπέζι και ξαφνικά εισβάλλει ο άνδρας αγριεμένος, αρχίζει να τις φωνάζει, να την ξεφτιλίζει και οι κρυφές κάμερες να καταγράφουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν καθόλου, κάποιοι άλλοι διακριτικά ρώτησαν εάν χρειάζεται κάποια βοήθεια η γυναίκα, αλλά κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι μια κατάσταση βουβή, που δεν βγαίνει εύκολα προς τα έξω. Τα θύματα είναι κυρίως οι γυναίκες και τα παιδιά και οι θύτες στην συντριπτική πλειοψηφία είναι άνδρες.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ιντερνετ σκοτώνει – αυξάνονται τα εθισμένα παιδιά στην Ελλάδα

Κακές συνήθειες που κάνουν… καλό στην υγεία μας

Το ροχαλητό του παιδιού κρύβει κινδύνους που πρέπει να προσέξετε

Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να φωνάζουμε και να προσβάλλουμε το παιδί μας