Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 5:24

«ΧΑΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ»: Τι θα κάνατε εάν μπροστά σας το έριχναν σε μια γυναίκα; VIDEO

Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε; Πως θα αντιδρούσατε εάν δίπλα σας στο μπαρ, βλέπατε έναν άνδρα να ρίχνει μέσα στο ποτό της γυναίκας που συνοδεύει, το χάπι του βιασμού; Το χάπι δηλαδή που όταν το πάρει μια γυναίκα, γίνεται άβουλη, χάνει τις αντιστάσεις της, ο εγκέφαλος της υπολειτουργεί, και μπορεί ο επίδοξος βιαστής να ασελγήσει επάνω της.

Στην περίφημη εκπομπή του ABC «τι θα έκανες εάν…» ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα. Σε κάποιο μπαρ που από πριν είχαν γεμίσει με κρυφές κάμερες, εμφανίζονται και κάθονται ένας άνδρας και μια όμορφη γυναίκα. Και οι δυο φυσικά είναι ηθοποιοί για τις ανάγκες του πειράματος. Κάποια στιγμή η γυναίκα πηγαίνει στην τουαλέτα και τότε βρίσκει ευκαιρία ο άνδρας να ρίξει μια σκόνη στο ποτό της.

Το κάνει διακριτικά, αλλά όχι τόσο διακριτικά προκειμένου να τον δουν οι διπλανοί και να καταγραφούν οι αντιδράσεις. Μετά από λίγο η γυναίκα επιστρέφει στη θέση της και συνεχίζει να πίνει το ποτό της. Τότε ο άνδρας ζητάει συγνώμη και πάει και εκείνος τουαλέτα. Οι θαμώνες βρίσκουν την ευκαιρία άλλοι να μιλήσουν, άλλοι να την κεράσουν ποτό για να πετάξει το παλιό και κάποιοι απλά να την κοιτάξουν με συμπόνια.

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε επίσης τις αντιδράσεις του κόσμου στο ίδιο πείραμα, μόνο που αυτή τη φορά η γυναίκα είναι ντυμένη πιο… «ελαφριά». Θα εκπλαγείτε από την συμπεριφορά του κόσμου για το ίδιο θέμα όταν το ντύσιμο είναι λίγο πιο προκλητικό.

Δείτε το βίντεο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δυνατοί γυναικείοι οργασμοί εξ αποστάσεως με το πάτημα ενός κουμπιού!!!

Γιατροί και νοσοκόμοι που ήταν κατά συρροή δολοφόνοι ΦΩΤΟ

Πως τα μεγαλύτερα αδέρφια γίνονται «σεξουαλικοί οδηγοί» για τα μικρότερα

Πως θα αντιδρούσατε εάν κακοποιούσαν μια γυναίκα μπροστά σας; VIDEO