Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 11:01

Δυνατοί γυναικείοι οργασμοί εξ αποστάσεως με το πάτημα ενός κουμπιού!!!

orgasmus1

Στο βιβλίο του Μίλο Μανάρα, «το κουμπί της», ο πρωταγωνιστής μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα μηχάνημα που έχει κατασκευάσει, να δώσει οργασμούς εξ αποστάσεως σε διάφορες γυναίκες. Φαίνεται ότι πλέον η κεντρική ιδέα του βιβλίου, θα γίνει πραγματικότητα.

Καναδοί επιστήμονες, από το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου Concordia, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζιμ Πφάους δημιούργησαν ένα μηχάνημα το οποίο με τη μορφή εμφυτεύματος μπορεί να προκαλέσει οργασμό στις γυναίκες. Ελπίζουν έτσι να αντιμετωπίσουν ένα γυναικείο πρόβλημα, αυτό της ψυχογενούς ανοργασμίας. Της αδυναμίας ή δυσκολίας να έρθουν σε οργασμό για ψυχολογικούς λόγους

 orgasmus2

Τοποθετούν ένα μικρό εμφύτευμα κάτω από το δέρμα ανάμεσα στους γλουτούς της γυναίκας. Το εμφυτευματάκι συνδέεται εσωτερικά με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Με το πάτημα ενός κουμπιού αρχίζει να εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικές εκκενώσεις, οι οποίες διεγείρουν τα νεύρα στη γενετήσια περιοχή, ερεθίζουν τα γεννητικά όργανα και χαρίζουν οργασμό στη γυναίκα. Στόχος των επιστημόνων είναι να καταφέρουν να λειτουργεί το εμφύτευμα με τηλεχειρισμό.

 

Ο καθηγητής Πφάους που ειδικεύεται στον τομέα της νευροβιολογίας της σεξουαλικής συμπεριφοράς, δημοσίευσε στο επιστημονικό περιοδικό New Scientist, τις διαπιστώσεις της ομάδας του και αναφέρει: «Μερικές γυναίκες νιώθουν φόβο για τις ακούσιες εκδηλώσεις της ερωτικής διέγερσης. Οι εκδηλώσεις αυτές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η εφίδρωση των χεριών, ελέγχονται από ένα τμήμα του νευρικού συστήματος που λέγεται συμπαθητικό και η λειτουργία του οποίου δεν εξαρτάται από τη θέλησή μας. Ο φόβος που νιώθουν αυτές οι γυναίκες, τις κάνει να θέλει να διακόψουν το αίτιο της διέγερσης, δηλαδή την ερωτική επαφή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να έχουν οργασμό.»

Για το κουμπί του οργασμού πάντως ενδιαφέρθηκαν ήδη μεγάλες εταιρίες ιατρικών ειδών και η επιστημονική ομάδα του δρ Πφάους, υπολογίζει μέχρι το τέλος του 2014 να έχει τελειοποιήσει το μηχάνημα και να αρχίσει να το δοκιμάζει σε χαρούμενες εθελόντριες.

 orgasmus3

Πάντως η ανοργασμία είναι ένα θέμα που ακόμη και σήμερα πιέζει τις γυναίκες και μάλιστα σχεδόν 2 στις 10 δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους νιώσει μια από τις υπέρτατες αισθήσεις ηδονής και ευχαρίστησης. Μια άλλη έρευνα έχει δείξει επίσης ότι το 33% των γυναικών δεν είναι ευχαριστημένες με την ένταση και τη συχνότητα των οργασμών που νιώθουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί δεν κάνει καλό στην υγεία των γυναικών ο γάμος με μικρότερο άνδρα;

Γιατροί και νοσοκόμοι που ήταν κατά συρροή δολοφόνοι ΦΩΤΟ

Πως θα αντιδρούσατε εάν κακοποιούσαν μια γυναίκα μπροστά σας; VIDEO

Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να φωνάζουμε και να προσβάλλουμε το παιδί μας