Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 23:48

Σκότωσε το 2χρονο ανιψάκι της όταν κάθισε πάνω του. Ζύγιζε 470 κιλά VIDEO

Η Μαρία Ελιζαμπέτα Ροζάλες, είναι 34 ετών. Γεννήθηκε στο Τέξας, κοντά στον ποταμό Ρίο Γκράντε και μένει σε μια ισπανόφωνη περιοχή που ονομάζεται «η κοιλάδα». Στα 20 της χρόνια η Μαρία Ελιζαμπέτα, ήταν η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο. Ζύγιζε σχεδόν μισό τόνο. Για την ακρίβεια 470 κιλά.

Σήμερα ύστερα από μια σειρά επεμβάσεων και αυστηρότατης δίαιτας έχει καταφέρει να ζυγίζει 91 κιλά. Η Ισπανόφωνη αμερικάνα, πριν από λίγα χρόνια συγκλόνισε τις ΗΠΑ, όταν σκότωσε το 2χρονο ανιψάκι της. Το παιδάκι έπεσε να κοιμηθεί δίπλα της, και εκείνη μέσα στον ύπνο της το πλάκωσε. Τετρακόσια εβδομήντα κιλά σάρκας και λίπους πλάκωσαν ένα 2χρονο παιδάκι. Στη δίκη την αποκάλεσαν «η δολοφόνος του μισού τόνου». Τελικά καταδικάστηκε για φόνο εξ αμελείας. Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης την οποία όμως εξέτισε στο σπίτι της αφού καμία φυλακή δεν μπορούσε να την χωρέσει.

Πριν αδυνατίσει η Μαρία Ελιζαμπέτα, δεν μπορούσε να κουνηθεί από το κρεβάτι. Θα δείτε στο βίντεο τον τρόπο που ο σύζυγος της την κάνει μπάνιο, την λούζει και την καθαρίζει επάνω στο κρεβάτι. Επίσης θα δείτε ότι για τη μεταφορά της στο δικαστήριο μετά τη δολοφονία, χρειάστηκε να γκρεμίσουν τον τοίχο του σπιτιού, να την σηκώσει γερανός για να την βάλει στο ασθενοφόρο και να διαμορφώσουν ειδικά την αίθουσα του δικαστηρίου για παρευρεθεί στη δίκη.

Ένα συνηθισμένο της γεύμα περιελάμβανε τουλάχιστον 7-10 χάμπουργκερς στη συνέχεια 5-7 παραγεμισμένες τορτίγιες και για επιδόρπιο έτρωγε 2-3 τσίζκέικς. Και όλα αυτά καθημερινά.

Τελικά επειδή η υγεία της δεν είχε περιθώρια αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Χιούστον. Στο βίντεο θα δείτε ολόκληρη την ιστορία της Μαρία Ελιζαμπέτα Ροζάλες. Από τότε που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για το φόνο του 2χρονου ανιψιού της, μέχρι σήμερα που στο νοσοκομείο άρχισε να αδυνατίζει.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μικροχειρουργική γνάθου ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο

«ΧΑΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ»: Τι θα κάνατε εάν μπροστά σας το έριχναν σε μια γυναίκα; VIDEO

Η αερόβια άσκηση σώζει απ΄ το γλαύκωμα και την τύφλωση

Πώς να αποφύγετε τον διαβήτη κύησης

Δυνατοί γυναικείοι οργασμοί εξ αποστάσεως με το πάτημα ενός κουμπιού!!!