Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 18:08

Γιατί 6 στις 10 Ελληνίδες αυτοϊκανοποιούνται και δεν κάνουν σεξ;

Δύσκολα επικοινωνούν πλέον τα δυο φύλλα

Δύσκολα επικοινωνούν πλέον τα δυο φύλλα

Έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας, δείχνει ότι οι Ελληνίδες αν και βρίσκονται δίπλα σε φλογερούς εραστές, δεν είναι και τόσο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή. Μάλιστα 7 στις 10 προτιμούν να είναι μόνες τους παρά με κάποιον σύντροφο.

Βέβαια η αποξένωση αυτή δεν έχει μόνο θύματα, τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, που καταγράφουν τα ίδια ποσοστά μοναξιάς. Όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και Πρόεδρος της ΕΜΑΣ, «πρόκειται για ένα κοινωνικό πρόβλημα, σημείο των καιρών μας, που έχει να κάνει με την ανωριμότητα, ή και την αδυναμία των δυο φύλλων να επικοινωνήσουν μεταξύ τους».

 

Πολλοί άνδρες δεν πλησιάζουν μια όμορφη γυναίκα

Πολλοί άνδρες δεν πλησιάζουν μια όμορφη γυναίκα

Η έρευνα λοιπό0ν έδειξε ότι 7 στις 10 Ελληνίδες από τα 24 μέχρι τα 35 τους, έχουν περιστασιακή και όχι μόνιμη σεξουαλική ζωή. Το 60% μάλιστα από το δείγμα της έρευνας, δήλωσε ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, επειδή είναι μόνες τους, καταφεύγει σε άλλους τρόπους (αυτοικανοποίηση). Σε παρόμοια θέση βρίσκεται και το 23% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το οποίο έχει να κάνει σεξ από 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο. Ενώ το 18%, μπορεί να έχει φτάσει και τα 2 έτη δίχως να ξαπλώσει στο κρεβάτι με κάποιον σύντροφο.

Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι μια στις τρεις γυναίκες δηλώνει πως δεν έχει μόνιμο ερωτικό σύντροφο και προκειμένου να βρει την ικανοποίηση δηλώνει ότι δεν είναι μονογαμική.

Πέρα από τους αριθμούς όμως είναι γεγονός ότι η άσχημη περίοδος που διανύουμε έχει ισοπεδώσει και καταστρέψει την καλή ψυχολογία και δίχως καλή ψυχολογική κατάσταση, το σεξ γίνεται όλο και δυσκολότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και αύριο κλειστά τα φαρμακεία

«Τα κάτω…πάνω» Τα πάντα για τις θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας

Νέα τεχνική αυξητικής στήθους, για πιο πλούσιο και φυσικό αποτέλεσμα

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή. Γίνεται;

Τα παιδιά μας είναι ο καθρέπτης μας συγκλονιστικό VIDEO

Προσφορά αγάπης στους ανασφάλιστους έλληνες ασθενείς, από αυστραλούς ομογενείς