Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 6:53

Τα παιδιά μας είναι ο καθρέπτης μας συγκλονιστικό VIDEO

Το βίντεο που θα δείτε είναι συγκλονιστικό. Δείχνει τους γονείς να ακολουθούνται από τα παιδιά τους, τα οποία επαναλαμβάνουν και κάνουν, ότι ακριβώς και εκείνοι. Είναι αγχωμένος ο μπαμπάς; Είναι αγχωμένο και το παιδάκι. Βρίζει στο δρόμο ο μπαμπάς; Βρίζει και το παιδάκι. Καπνίζει η μαμά; Καπνίζει και το παιδάκι. Χτυπάει τη μαμά ο μπαμπάς; Χτυπάει και το παιδάκι.

Πρόκειται για ένα βίντεο που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς να σεβαστούν την τρυφερή παιδική ηλικία και να μην έχουν συμπεριφορές που θα τις υιοθετήσουν και τα παιδιά. Ένα παιδί για παράδειγμα που βλέπει τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του σε καθημερινή βάση, δεν μπορεί παρά όταν μεγαλώσει να χτυπάει και εκείνο γυναίκες. Όχι γιατί είναι κακό, αλλά γιατί για εκείνο είναι κάτι φυσιολογικό.

Ένα κοριτσάκι που βλέπει την μητέρα της μεθυσμένη, να αλλάζει συντρόφους που δεν τις συμπεριφέρονται καλά, όταν μεγαλώσει και εκείνο θα θεωρεί ότι το να μην σου συμπεριφέρεται καλά ο άνδρας είναι κάτι το φυσιολογικό. Το να πίνεις και να σε βρίσκουν στις άκρες του δρόμου, είναι κάτι φυσιολογικό.

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε καλά την επόμενη σας αντίδραση μπροστά στα μάτια του παιδιού σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τα κάτω…πάνω» Τα πάντα για τις θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας

Το φυτό Αρτεμισία μπόρεσε να σκοτώσει καρκινικά κύτταρα στο στήθος, σε 16 ώρες

Και αύριο κλειστά τα φαρμακεία

Προσφορά αγάπης στους ανασφάλιστους έλληνες ασθενείς, από αυστραλούς ομογενείς

Πως τα μεγαλύτερα αδέρφια γίνονται «σεξουαλικοί οδηγοί» για τα μικρότερα

Σκότωσε το 2χρονο ανιψάκι της όταν κάθισε πάνω του. Ζύγιζε 470 κιλά VIDEO