Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 13:42

Κόλαση στο Imperial College του Λονδίνου, με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Τον γιουχάισαν και πιάστηκε και στα χέρια με έλληνα φοιτητή. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Με χιουχαϊσματα, φωνές, ειρωνείες και υποτίμηση υποδέχτηκαν τον Αδωνι Γεωργιάδη, οι έλληνες φοιτητές του Imperial College του Λονδίνου, στους οποίους ο έλληνας Υπουργός Υγείας, έδωσε διάλεξη για την … Υγεία στα Χρόνια της Κρίσης. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο ειδικεύεται στην τεχνολογία, την ιατρική, τις θετικές και τις χρηματοοικονομικές επιστήμες.

 

Παρακολουθείστε το 1ο βίντεο, που δείχνει την είσοδο του Υπουργού στην αίθουσα που έδωσε τη διάλεξη:

Αφού ξεκίνησε η ομιλία του, ο Αδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να τοποθετηθεί στο θέμα «συστήματα υγείας άλλων χωρών», ενώ στο σημείο αυτό, οι φοιτητές επενέβησαν και πάλι, λέγοντάς του, ότι δεν γνωρίζει τίποτα από την υγεία και δεν δικαιούται να μιλάει:

Παρακολουθείστε το 2ο βίντεο:

 

Η ομιλία διακόπηκε βιαίως, ενώ ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί και διάλογοι, μεταξύ του Υπουργού Υγείας και των φοιτητών, με αποτέλεσμα ο Αδωνις Γεωργιάδης, να μην καταφέρει να ολοκληρώσει ποτέ την ομιλία του. Σε κάποια στιγμή, ο Υπουργός έχασε τον έλεγχό του και έπιασε από το σακάκι έναν έλληνα φοιτητή, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία.

1980554_10152079707217763_73595867_n

(Δειτε εδώ ολόκληρη την επιστολή του «φοιτητή» που διαπληκτίστηκε με τον Υπουργό Υγείας)

Η ομιλία του Υπουργού της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Ιmperial College του Λονδίνου, είχε από ημέρες ανάψει φωτιές στα social media, καθώς και η προηγούμενη επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Αμερικής, είχε προκαλέσει και πάλι, για το εάν ήταν προσκεκλημένος ή όχι από το Πανεπιστήμιο και για τα έξοδα του ταξιδιού του. Αυτή τη φορά, ο Υπουργός Υγείας φρόντισε να αναρτήσει τα έξοδά του για το ταξίδι στο Λονδίνο στο site της Διαύγειας, ότι ανέρχονται στο ποσό των 2.453,80 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το ταξίδι του Αδωνι Γεωργιάδη στο Λονδίνο, είναι μέρος ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες, με πρώτο σταθμό το Οσλο και τελικό προορισμό της Βρυξέλλες. Ταξίδι που έχει σκοπό τις επαφές του με τους ομολόγους του Υπουργούς Υγείας αυτών των χωρών, αλλά και να συμμετάσχει σε συνέδριο μαζί με την Υπουργό τουρισμού κ.Ολγα Κεφαλογιάννη, σχετικό με τον ιατρικό τουρισμό.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Η επιστολή του «συριζαίου φοιτητή» που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Υπουργό Υγείας στον Λονδίνο. «Είμαι ειδικευόμενος γιατρός», λέει

Εκκληση ζωής για 30χρονη ανασφάλιστη με όγκο στον εγκέφαλο, κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Οι ευθύνες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, για το κλείσιμο της Ψυχιατρικής Κλινικής «Παλλάδιον». Στο δρόμο 220 ασθενείς.

Χωρίς φάρμακα και σήμερα οι ασφαλισμένοι

Σοβαρές δηλητηριάσεις από κουκούτσια πικραμύγδαλου και βερίκοκου κατέγραψε το Κέντρο Δηλητηριάσεων

Γυναίκα μολύνθηκε με τον ιό του AIDS, από την ερωτική της σύντροφο

Πάσχετε από Ορθορεξία; Κάντε το τέστ, για να διαπιστώσετε εάν έχετε εμμονή με την υγιεινή διατροφή