Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 13:58

Η επιστολή του «συριζαίου φοιτητή» που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Υπουργό Υγείας στον Λονδίνο. «Είμαι ειδικευόμενος γιατρός», λέει

1980554_10152079707217763_73595867_n

Τον αποκάλεσαν »συριζαίο φοιτητή» και «ενορχηστρωτή επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ». Ο ειδικευόμενος γιατρός, αλλά και  εργαζόμενος στο Λονδίνο Κωνσταντίνος Χαλκιάς, δηλ. ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση ο υπουργός Υγείας στο Imperial College, ανήκει, όπως λέει «στο πλειοψηφικό κομμάτι εργαζόμενων που βρίσκονται μακρυά από τους φίλους και τις οικογένειές τους, εξαναγκασμένοι από τις πολιτικές του κ. Γεωργιάδη και των συναδέλφων του σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ».

Η πλήρης επιστολή του κ. Κωνσταντίνου Χαλκιά:

“Σαν μία μικρή απάντηση για όλα αυτά που ακούστηκαν για το πρόσωπο μου ως ΄’ενορχηστρωτή της επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ» στον Άδωνι Γεωργιάδη, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

1. Δυστυχώς η μουσική μου παιδεία σταμάτησε πρόωρα, ώστε να μη μπορώ να ενορχηστρώσω το οτιδήποτε, ειδικά τη στιγμή που οι αντιλήψεις μου για τη ζωή και την πολιτική δράση του καθενός είναι αντίθετες με κάθε ιδέα περί πεφωτισμένης ηγεσίας.

Όπως λέγαμε και κάποτε μικρότεροι στα φοιτητικά αμφιθέατρα “Η αντίσταση δεν είναι δουλειά των ειδικών’.

2. Η χτεσινή παρέμβαση δεν έγινε από κανέναν ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου. Έγινε από ένα πλειοψηφικό κομμάτι Ελλήνων εργαζομένων και φοιτητών, οι οποίοι ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτή τη χώρα μακριά από τους φίλους μας και τις οικογένειες μας, εξαναγκασμένοι από τις πολιτικές του κ. Γεωργιάδη και των συναδέλφων του σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ αυτών, σύντροφοι και συντρόφισσες από τον ΣΥΡΙΖΑ, που απλά δεν μπορούσαμε να μη δώσουμε το παρόν.

3. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. Μουρούτη και Γεωργιάδη για τη χαρά που μου έδωσαν αναφερόμενοι στο πρόσωπο μου σαν “φοιτητή’.

Εργαζόμενος

Δυστυχώς, όμως, είμαι άλλος ένας εργαζόμενος, ειδικευόμενος γιατρός, που δεν κατάφερε να ασκήσει με αξιοπρεπείς όρους το επάγγελμα του στην Ελλάδα, έχοντας πολύ περισσότερες και ουσιαστικότερες ευθύνες από το να μιλάω δεκαπέντε φορές την ημέρα σε κανάλια περιαυτολογώντας όπως κάνει ο κ. Γεωργιάδης, ή ψάχνοντας στο facebook (έναντι μισθού) τα προφίλ »πολιτικών του αντιπάλων» (sic) όπως κάνει ο κ. Μουρούτης.

Το είπε ξεκάθαρα εξάλλου και ο κ. Γεωργιάδης στη χθεσινή του ομιλία, »παράγουμε πολλούς γιατρούς στην Ελλάδα, κάποιοι αναγκαστικά πρέπει να μείνετε στο εξωτερικό».

4. Οι όποιες αναφορές στην προσωπική μου σελίδα στο facebook και στις αναρτήσεις μου για την μεγάλη αντιφασιστική νίκη και την πάλη απέναντι στον φασισμό το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία για την έλλειψη ιστορικής παιδείας του κ. Μουρούτη.

Εκτός και αν αυτή η προσωπική επίθεση αποκαλύπτει ένα είδος συγκεκαλυμμένης λύπης για την ήττα του Χίτλερ.

5. Ο κ. Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του σε μια προσπάθεια στοχοποίησης μου επειδή έκανα το έγκλημα να κοινοποιήσω την συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου (και μόνο αυτό) προσπαθούν να με παρουσιάσουν ως »αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου’,” »τραμπούκο’,” τρομοκράτη και άλλα συναφή.

Υγεία

Θα ήταν λοιπόν τουλάχιστον αστείοι εάν δεν ήταν συνένοχοι στην υποβάθμιση της ζωής και της υγείας του ελληνικού λαού.

Κύριε Γεωργιάδη η μικρή μου εμπειρία στα κοινωνικά κινήματα, μου έχει μάθει καλά να μην φοβάμαι καμία τέτοιου είδους στοχοποίηση.

Λονδίνο, Δευτέρα 17 Μάρτη 2014

Κωνσταντίνος Χαλκιάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :
>

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Κόλαση στο Imperial College του Λονδίνου, με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Τον γιουχάισαν και πιάστηκε και στα χέρια με έλληνα φοιτητή. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Ένα εκπληκτικό βίντεο για την κατάθλιψη, που όλοι πρέπει να δείτε

Κόβουν τα φάρμακα οι ασθενείς με αρθρίτιδα λόγω της κρίσης

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε για να διατηρείτε τους νεφρούς σας υγιείς;