Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 5:29

Τίτλοι τέλους για τον Ανδρέα Μαρτίνη από το «Ερρίκος Ντυνάν». Αυτό το νοσοκομείο, ποιός θα το πάρει;

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÁÑÏËÏÕ ÐÁÐÏÕËÉÁ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÏÕ ÅÑÕÈÑÏÕ ÓÔÁÕÑÏÕ ÁÍÄÑÅÁ ÌÁÑÔÉÍÇ (EUROKINISSI // ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Μετά τα οικονομικά σκάνδαλα και τις αλλεπάλληλες κατηγορίες με επίκεντρο το όνομά του, ο άλλοτε κραταιός πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, πέρασε στην ιστορία του νοσοκομείου.

Χωρίς πολλά λόγια το Δ.Σ του νοσοκομείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία : « To Διοικητικό Συμβούλιο του μη-κερδοσκοπικού Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν ΝΠΙΔ αποφάσισε όπως διακοπεί η εργασιακή σχέση του Ιδρύματος με τον κ. Ανδρέα Μαρτίνη.»

Σύδφωνα με το περιεχόμενο της έκθεσης των Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας, πάντως, ο μισθός του προέδρου του Δ.Σ, ο οποίος διατηρούσε και τη θέση του δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου ανερχόταν στο ποσό των 4.500 ευρώ μηνιαίως.  Από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ του «Ερρίκος Ντυνάν» είχε παραιτηθεί ούτως ή άλλως από τον Δεκέμβριο του 2012.

6.EXALCO-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝΕντωμεταξύ, δεν φαίνεται να προχωρά στο σχέδιο της αναζήτησης επενδυτή για τη διαχείρηση του χρέους των 280 εκ.ευρώ προς τους προμηθευτές, αλλά και τη μισθοδοσία των εργαζομένων, καθώς η νέα διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν, που ορίστηκε από τον Ερυθρό Σταυρό αναζητά άλλες λύσεις. Εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία ζητά να αναλάβει το δάνειο των 95 εκ. ευρώ, που οφείλει το νοσοκομείο στην Τράπεζα Κύπρου.

Το Υπουργείο Υγείας το οποίο είχε ενδιαφερθεί για να εντάξει το νοσοκομείο κάτω από την ομπρέλα του ΕΣΥ, πρόσφατα βγήκε από τις συνομιλίες, καθώς το Ειρηνοδικείο με απόφασή του, του αφαίρεσε το δικαίωμα να επεμβαίνει στη διαχείρηση του νοσοκομείου και τον διορισμό Δ.Σ, το οποίο πέσασε στον έλεγχο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Και το θρίλερ συνεχίζεται, με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου – στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα που ξεπερνούν τα 13 εκ. ευρώ – να πραγματοποιούν και πάλι απεργία, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα, όπως δηλώνουν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Συνελήφθη ο Μαρτίνης για χρέη του Ντυνάν

Στην Τράπεζα Πειραιώς περνά το «Ερρίκος Ντυνάν»

Προλάβετε και αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τα κονδυλώματα

Πως θα αντιμετωπίσετε το στερητικό σύνδρομο όταν κόψετε το κάπνισμα

Η ιστορία μιας γυναίκας που γεννήθηκε χωρίς πόδια Εκπληκτικό VIDEO