Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 5:07

Παιδική γιορτή & Πασχαλινό Bazaar από τους Φίλους του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

koinwniko iatreio.jpg2Οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», μια ομάδα εθελοντών, που αγκάλιασε και στηρίζει με κάθε τρόπο το Μ.Κ.Ι.Ε., διοργανώνει μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Ιατρείου, λίγο πριν από το Πάσχα, στις 30 Μαρτίου 2014 (από τις 11.00 μέχρι τις 13.30), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης).

Πρόκειται για μια ξεχωριστή Παιδική Γιορτή, όπου με την καθοδήγηση και επίβλεψη ειδικευμένων Εθελοντών τα παιδιά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν διάφορες κατασκευές και θα πάρουν μέρος στο «Κυνήγι του Θησαυρού»! Η συμμετοχή των παιδιών είναι (φυσικά) δωρεάν και οι μικροί μας φίλοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση!

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του Ιατρείου μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Μαρτίου (τηλ. επικοινωνίας 210-9631-950)

Την ίδια ημέρα με την Παιδική Γιορτή (Κυριακή, 30 Μαρτίου) από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, σε διπλανή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», διοργανώνουν το δικό τους Πασχαλινό Bazaar, όπου θα διαθέσουν πλήθος από χειροποίητα (κυρίως) είδη, φτιαγμένα από Εθελοντές και φίλους του ΜΚΙΕ. Και φυσικά, όπως με επιτυχία έγινε και τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει κυλικείο για καφέ και αναψυκτικό, αλλά και ένα εκπληκτικό BBQ, με ποικιλία ψητών στα κάρβουνα!

koinwniko iatreio.jpg6 Παράλληλα με τις δύο αυτές εκδηλώσεις, γίνεται μία ακόμα δράση: με σύνθημα «Ελάτε να γεμίσουμε το καλάθι του κούνελου» οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» θα συγκεντρώσουν γάλατα και παιδικές τροφές για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Ιατρείο.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, το Κοινωνικό Ιατρείο δεν δέχεται χρηματικές δωρεές και στηρίζει τη λειτουργία του στις προσφορές σε είδος (φάρμακα, παιδικά εμβόλια, γάλατα και πάνες, ιατρικό εξοπλισμό κλπ). Ωστόσο, παρά τη συγκινητική συμπαράσταση των συμπολιτών, οι προσφορές δεν καλύπτουν όλες τις ανάγκες (όπως είναι τα καθημερινά λειτουργικά έξοδα και η συντήρηση του ιατρικού εξοπλισμού) που διαρκώς πολλαπλασιάζονται, όσο το έργο του Ιατρείου γιγαντώνεται.

koinwniko iatreio.jpg5Έτσι λοιπόν οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν το Bazaar και από τα έσοδά του να στηρίξουν (στο μέτρο του εφικτού) τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Ιατρείου. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν ανάγκες που καθημερινά παρουσιάζονται και δεν μπορούν να καλυφτούν διαφορετικά.

 «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»

Πληροφορίες στο blog :  http://filoi-tou-mkie.blogspot.com

ή στο 6940-855-759 (καθημερινά 10 πμ – 6 μμ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Χρονογράφημα: «Με τα μάτια του ειδικευόμενου γιατρού»

Προσφορά αγάπης στους ανασφάλιστους έλληνες ασθενείς, από αυστραλούς ομογενείς

13 Ψέματα κι Αλήθειες για τη δημόσια ασφάλιση. Μάθετε τί ισχύει σήμερα

Στο δρόμο βρέθηκαν οι 220 ψυχικά πάσχοντες της κλινικής «Παλλάδιο»