Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 10:52

Εσείς στέλνετε μηνύματα με το κινητό σας; Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε

smsarxiko

Μέλη της Ένωσης χειροπρακτικών της Μεγάλης Βρετανίας (UCA), σε έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων από το κινητό τηλέφωνο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το προσδόκιμο ζωής ενός ανθρώπου.

 

Οι χειροπρακτικοί θεωρούν ότι η στάση του σώματος όταν γράφουμε κάποιο sms, αλλοιώνει την φυσιολογική στάση που πρέπει να έχει η σπονδυλική στήλη μας. Καμπουριάζουμε, η αναπνοή μας άλλοτε βγαίνει με αργούς ρυθμούς και άλλοτε με πιο γρήγορους από το φυσιολογικό και όλα αυτά δίχως να το καταλαβαίνουμε.

Με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη διαδικασία της αναπνοής αλλά και διάφορα καρδιαγγειακά θέματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες θανάτου σε κάποια μεγαλύτερη ηλικία. Και όλα αυτά από τα γραπτά μηνύματα στο κινητό. Τονίζετε δε ότι η στάση του σώματος κατά τη διάρκεια των γραπτών μηνυμάτων, θα μπορούσε να δημιουργήσει και παχυσαρκία.

 

Μπορεί να προκληθούν καρδιαγγειακά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου

Μπορεί να προκληθούν καρδιαγγειακά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου

Το κεφάλι σκυφτό οι ώμοι κυρτοί

Το κεφάλι σκυφτό οι ώμοι κυρτοί

Τα μέλη της Ένωσης χειροπρακτών διαπίστωσαν ότι το να σκύβουμε προς τα μπροστά ενώ γράφουμε sms, θυμίζει την υπερκύφωση, η οποία έχει συνδεθεί με πνευμονικές νόσους και προβλήματα στην καρδιά. «όταν κάποιος σκύβει το κεφάλι του και ρίχνει τους ώμους προς τα μπροστά ενώ κοιτάζει μια οθόνη ενός κινητού ή ενός tablet, δυσκολεύεται να αναπνεύσει, τα πλευρά δεν κινούνται σωστά με αποτέλεσμα η καρδιά και οι πνεύμονες να μην λειτουργούν πλήρως αλλά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι μύες του σώματος μπορούν να κάνουν μόνο περιορισμένες κινήσεις» Τόνισε ο πρόεδρος της ένωσης χειροπρακτών Βρετανίας. Το χειρότερο πάντως είναι πως τα αποτελέσματα δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά παρά μόνο μετά από καιρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πολυτραυματίας και τα θαύματα της ορθοπεδικής χειρουργικής. Ενα βίντεο animation που κόβει την ανάσα.

Διαβάστε τα 20 γνωρίσματα των ανθρώπων έχουν αποφασίσει να είναι ευτυχισμένοι

Αυτά είναι τα αξεπέραστα ρεκόρ στο σεξ VIDEO

Πώς φίλοι, οικογένεια και σύντροφος μπορούν να σε σώσουν από το έμφραγμα