Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 3:19

Το σεξ της «πίσω πόρτας» δεν είναι πλέον ταμπού – Τι συμβαίνει;

mairilinsex4

Το σεξ της πίσω πόρτας, ή αλλιώς πρωκτικό σεξ έχει φανατικούς υποστηρικτές και στα δυο φύλλα αλλά έχει και φανατικούς πολέμιους. Είναι ίσως το μοναδικό είδος σεξ που έχει απογειωθεί από πολλούς, αλλά και κατακριμνηστεί από άλλους τόσους. Τα πράγματα όμως δείχνουν να αλλάζουν.

Νέα έρευνα που έγινε από ψυχολόγους, και σεξολόγους και η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine σχετικά με το πρωκτικό σεξ, δείχνει ότι στους νέους (τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες), το πρωκτικό σεξ αποτελεί όχι σημείο ταμπού, αλλά πράξη ευχαρίστησης.

 

Οι έρευνα λοιπόν έδειξε ότι 2 στις 10 γυναίκες από τα 18 μέχρι τα 20 έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά το συγκεκριμένο είδος σεξ και δήλωσαν ότι τους αρέσει. Όμως από τις ηλικίες 20- 24 το ποσοστό των γυναικών διπλασιάζεται και αγγίζει το 40%.

 mairilinsex2

Αλλά και οι άνδρες οι οποίοι δοκίμασαν με τη σύντροφο τους την «παραβίαση» της πίσω πόρτας ακολουθούν αυξητική πορεία στα ποσοστά. Από τα 20-24 ενώ το ποσοστό είναι 11% (δηλαδή ένας νέος στους 10 το έχει κάνει έτσι με τη σύντροφο του) το αντίστοιχο ποσοστό σε έρευνα του 1992 ήταν σχεδόν μηδενικό. Οι επιστήμονες προσπαθώντας να ερμηνεύσουν το φαινόμενο αυτό κατέληξαν ότι η αύξηση των ποσοστών οφείλεται στην ελεύθερη πρόσβαση που έχουν σήμερα οι νέοι σε πορνογραφικό υλικό αλλά και στη χαλαρότητα του θεσμού της οικογένειας που παρατηρείται στην ανεπτυγμένο κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα αξεπέραστα ρεκόρ στο σεξ VIDEO

Διαβάστε τα 20 γνωρίσματα των ανθρώπων έχουν αποφασίσει να είναι ευτυχισμένοι

Πώς φίλοι, οικογένεια και σύντροφος μπορούν να σε σώσουν από το έμφραγμα

Εσείς στέλνετε μηνύματα με το κινητό σας; Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε