Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 14:05

Τα κοκαλάκια του, του τρύπησαν την πλάτη από την ασιτία – VIDEO

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον του Τέξας. Η μητριά ενός αγοριού 5 ετών το κρατούσε φυλακισμένο μέσα σε ένα δωμάτιο και κλειδωμένο στη ντουλάπα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα του έδινε να πιει μόνο νερό και το τάιζε κάθε 2 μέρες μόνο με ψωμί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι ζωτικές λειτουργίες του παιδιού να πέσουν, ενώ από την ασιτία τα κόκαλα του παιδιού βγήκαν και τρύπησαν το δέρμα της πλάτης του.

Ένα βράδυ πριν από λίγες ημέρες οι γείτονες στο σπίτι της 33χρονης, άκουσαν σπαρακτικές παιδικές κραυγές και ικεσίες. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της 33χρονης. Τους άνοιξε ο βιολογικός της, γιος ο οποίος έπαιζε στο σπίτι με έναν φίλο του. Ο μικρός στη θέα των ενστόλων φοβήθηκε και πριν οι αστυνομικοί ρωτήσουν το παραμικρό, εκείνος τους είπε ότι ο θετός του αδερφός είναι κλειδωμένος στην ντουλάπα.

Οι αστυνομικοί έψαξαν στην ντουλάπα, αλλά ήταν άδεια. Όμως στο πάτωμα της υπήρχαν ίχνη κακοποίησης. Σωματικά υγρά, σταγόνες αίματος, και ένα ποτήρι βρώμικο νερό. Ρώτησαν τον γιο της 33χρονης Έμμας Μπλάιμαγιερ, που βρίσκεται η μητέρα του. Εκείνος τους υπέδειξε ένα μοτέλ στα περίχωρα του Χιούστον.

Αμέσως ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες για το παιδί και έσπευσαν στο μοτέλ. Εκεί βρήκαν την Έμμα, τον σύζυγο της και βιολογικό πατέρα του 5χρονου, καθώς και ένα μικρό βασανισμένο παιδάκι στη μέση του δωματίου. Το ενήλικο ζευγάρι έτρωγε πίτσα ενώ ο μικρός ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και από την πλάτη του ξεφύτρωναν στην κυριολεξία τα κόκαλα του από την ασιτία.

Το παιδάκι φορούσε μόνο μια λερωμένη πάνα και όταν οι αστυνομικοί τον σήκωσαν για να τον μεταφέρουν στο φορείο ήταν πανάλαφρος σαν πούπουλο. Οι γιατροί όταν τον ζύγισαν είδαν ότι η ζυγαριά έγραφε 12 κιλά και 750 γραμμάρια.

Δείτε το βίντεο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος στην…φαγούρα! Νέα θεραπεία για την χρόνια κνίδωση.

Ποια είναι η ιδανική ηλικία για ένα παιδί να μάθει μια ξένη γλώσσα;

Ο αθέατος πόνος στα κέντρα κράτησης μεταναστών. Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Έχετε δει ποτέ πως γεννιέται ένα ελεφαντάκι; Εκπληκτικό VIDEO