Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 12:33

Δύο διαφορετικές χρήσεις του λεμονιού στην καθημερινή περιποίηση που δε φαντάζεσαι!

λεμονι 4Το λεμόνι, πέρα από το ότι κάνει πιο νόστιμα τα φαγητά μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και στον τομέα της ομορφιάς. Δες δύο έξυπνες χρήσεις του που ίσως να μη γνωρίζεις…

Αντί για αποσμητικό

Βρίσκεσαι κάπου για αρκετές ώρες και νιώθεις ότι δεν μυρίζεις πολύ ωραια; Υπάρχει λύση! Το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για αποσμητικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι (αφού καθαρίσεις την περιοχή στο με λίγο σαπούνι σε χαρτί μιας χρήσης και ξεπλύνεις) να τρίψεις λίγο με ένα λεμόνι την επίμαχη περιοχή της μασχάλης και να τη στεγνώσεις με μία πετσέτα.

Άlemoniρωμα και απολέπιση

Η Μόνικα Μπελούτσι το χρησιμοποίησε στην ταινία Μαλένα για να τρίβεται πριν μπει στην μπανιέρα και να μυρίζει όμορφα -όλα αυτά κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Πάρε ένα λεμόνι και τρίψε το πάνω σου λίγο πριν το μπάνιο σου. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των αγκώνων αλλά και στα γόνατα -το λεμόνι τα μαλακώνει και τα λευκαίνει. Μετά κάνε μπάνιο κανονικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απομακρύνεις με τον πιο φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, ενώ θα μυρίζεις και υπέροχα.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Πως θα προφυλαχτείτε από τους μύκητες των νυχιών

Πανεύκολη αντιοξειδωτική μάσκα προσώπου με ελληνικό καφέ και μέλι!

Ανόρθωση λαιμού (neck lift) με τη χρήση βλαστοκυττάρων

Μαλλιά λεία και μεταξένια μετά το γυμναστήριο με ένα πολύ απλό τρικ!