Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 13:18

Παιδάκι με σπάνια ασθένεια έγινε Iron man και πέταξε VIDEO

Ο Μαξ Βέρτιν είναι ένα 8χρονο αγοράκι από το Κολοράντο των ΗΠΑ, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Οι μύες του κορμιού του, όσο μεγαλώνει, αδυνατίσουν. Σε λίγα χρόνια δεν θα μπορεί να κινηθεί και οι γιατροί λένε πως όταν εξασθενήσουν και οι μύες στους πνεύμονες, για να αναπνέει, θα χρειάζεται μηχανική υποστήριξη.

Όμως ο Μαξ, ακριβώς επειδή είναι παιδάκι, δεν το βάζει κάτω. Αποφάσισε να μοιάσει στον αγαπημένο του σούπερ ήρωα, τον Iron man και να πετάξει. Το δωμάτιο του είναι γεμάτο αφίσες με τον Iron man, τα παιχνίδια του είναι τα περισσότερα με τον «σιδερένιο άνθρωπο», ίσως γιατί και ο Μαξ, θα ήθελε οι μύες του να μην διαλύονται και να είναι και εκείνοι σιδερένιοι.

Το όνειρο του ήταν να καταφέρει σαν το φανταστικό ίνδαλμα του, να πετάξει. Η μητέρα του έστειλε ένα γράμμα στην οργάνωση «Κάνε μια ευχή» και ο μικρός έζησε αυτό που ονειρευόταν. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης, του προσέφεραν μια στολή Iron man, και τον πήγαν σε ένα ειδικό κέντρο, όπου με τη βοήθεια τεράστιων αεροστρόβιλων θα μπορούσε να πετάξει έστω και για λίγο.

Ο μπόμπιρας ντύθηκε στα κόκκινα και τα κίτρινα, όπως ο ήρωας του, μπήκε στο ειδικό δωμάτιο και μαζί με τον εκπαιδευτή άρχισε να πετάει. Στο βίντεο θα δείτε το χαμόγελο και την ευτυχία που νιώθει, θα δείτε πως ξεχνάει τους πόνους του, θα δείτε τη μητέρα του συγκινημένη να εξηγεί τη γενετική πάθηση του Μαξ και στο τέλος, θα δείτε τον κόσμο που τον περίμενε να βγει, το παιδί να χαμογελάει και τον πραγματικό Iron man να τον συνοδεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατροί και θεραπευτές από όλο τον κόσμο- Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Η ψυχολογία του δεσμοφύλακα και του φυλακισμένου- ένα πείραμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Εσείς γνωρίζετε πώς να παίρνετε την πίεση σας;

Πόσα αυγά μπορούμε άφοβα, να τρώμε την εβδομάδα;