Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 10:52

Δωρεά φαρμάκων από την Novartis στην «Τράπεζα Φαρμάκων» του ΣΦΕΕ, για τους ανασφάλιστους

dobavljaci_hr-img01-1235397292Εκατοντάδες σκευάσματα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ασθενειών όπως υπέρταση, διαβήτης, ασθένειες του αναπνευστικού, νευρολογικές, δερματικές και ρευματολογικές παθήσεις αλλά και για μεταμόσχευση, δώρισε η Novartis στην «Τράπεζα Φαρμάκων» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ).

 «Η Novartis Hellas έχει ως κύριο άξονα της στρατηγικής της την τοποθέτηση των ανθρώπων στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Τράπεζα Φαρμάκων ΣΦΕΕ – Δίκτυο Δωρεάν Διάθεσης για Άπορους και Ανασφάλιστους». Προ ολίγων ημερών η Novartis Hellas πραγματοποίησε μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ αποστολή εκατοντάδων φαρμάκων από την οποία θα ωφεληθούν δεκάδες ασθενείς.

Οι δωρεές φαρμάκων ύψιστης, υψηλής και μη άμεσης προτεραιότητας θα καλύψουν ανασφάλιστους που θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, καθώς επίσης και άπορους όλων των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδας, των Κοινωνικών Ιατρείων 320 Δήμων της χώρας και των Ιδρυμάτων Χρονίως Πασχόντων της χώρας.

pills-colors-new-660 Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης, κυρία Σίσσυ Ηλιοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Η Novartis είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα και καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, όχι μόνο μέσω της έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, αλλά και μέσω της στήριξης των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Στο κέντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο άνθρωπος και στόχος του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες αλλά πρωτίστως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη».

novartis_logo_tagline_en

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Στρατηγική συνεργασία Novartis – Glaxo Smith Kline

«Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βλάπτει σοβαρά τους πνεύμονες», υποστηρίζει η Ελλην.Πνευμονολογική Εταιρεία. Τι απέδειξαν ελληνικά επιστημονικά πειράματα σε ποντίκια

Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης ’13 από τη Novartis

Novartis : στη λίστα “Global 100” με τις εταιρείες υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης

Βραβείο στην Novartis για την βιώσιμη ανάπτυξη