Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 21:37

«Αυτές είναι οι γυναίκες μας». Ενα πολύ δυνατό μήνυμα, γιατί…δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτές (ΒΙΝΤΕΟ)

cnc4Ενα συγκινητικό και αισιόδοξο μουσικό βίντεο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Για τις Γυναίκες μας

«Δεν είμαστε μόνες μας, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο που αγωνιζόμαστε κατά του καρκίνου του μαστού». Στη Νέα Ζηλανδία, μια οργάνωση που ονομάζεται «Οι γυναίκες μας» έχει ως στόχο της να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Επτά γυναίκες  διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού καθημερινά κι ενώ αυτός είναι ένας ανησυχητικός αριθμός,  πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για να εξασφαλίσουμε ότι ο αριθμός αυτός δεν θα αυξηθεί. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές, και για να συμβεί αυτό, κάντε τη μαστογραφία σας σήμερα!

 cnc3 cnc2

 

 

 

 

 

 

Το βίντεο «οι Γυναίκες μας» 

Στο βίντεο που θα δείτε, ένα ερωτικό τραγούδι από τη Νέα Ζηλανδία, υπενθυμίζει στις γυναίκες μας, ότι είναι πολύτιμες και αναντικατάστατες.  Αυτές είναι μητέρες , θείες , κόρες , σύζυγοι και οι φίλες μας . Αυτές είναι οι γυναίκες μας .
Το 2008 , Helena McAlpine ήταν μία από αυτές τις γυναίκες. Για να διασφαλίσει ότι άλλες γυναίκες στη Ν. Ζηλανδία δεν θα έχουν την ίδια τύχη , η Έλενα συνεργάστηκε με την NZBCF να δημιουργήσει ένα μήνυμα, ένα μουσικό βίντεο για τις γυναίκες της ζωής μας.

Μοιραστείτε το :

Πηγή : http://blog.thebreastcancersite.com/

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://blog.thebreastcancersite.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

4.500 Ελληνίδες προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού, κάθε χρόνο

«Δε μου λείπουν οι θηλές μου!» Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην σούπερ – μόντελ Claire Farwell φωτογραφίζεται γυμνή, μετά από διπλή μαστεκτομή

Η εξωσωματική προκαλεί καρκίνο; Τα αποτελέσματα της 1ης Πανελλαδικής Μελέτης

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου : Καταρρίψτε τους 4 μύθους για τον καρκίνο