Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 23:08

«Έχω ένα πόδι , αλλά μπορώ να έχω μια γεμάτη ζωή»: Γνωρίστε το μεγάλο αστέρι γυμνασιακού πρωταθλήματος, που σήμερα παίζει στην ομάδα των ΗΠΑ και ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο σε ηλικία 13 ετών (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Nico KalabriaΟ Νίκο Καλαμπρία ξεκίνησε – ως ποδοσφαιριστής με ένα πόδι – να κάνει ντόρο στο internet, όταν κατάφερε ένα επικό γκόλ υπέρ της ομάδας του στο γυμνάσιο χαρίζοντάς της τη νίκη, αφήνοντας άφωνους τους αντιπάλους τους και εκστασιασμένους σχεδόν 1,5 εκατομμύρια χρήστες στο You Tube.

Ομως, δεν σταμάτησε εκεί. 19 χρονών σήμερα, σπουδαστής στο Concord Caslisle High School, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ατόμων με ειδικές ανάγκες των ΗΠΑ, ενώ επιλέχθηκε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού αναψυκτικού, καμπάνια που βασίστηκε στα δεκάδες home video από το προσωπικό αρχείο του πατέρα του Καρλ, από τότε που ήταν μωρό.

Ο Νίκο Καλαμπρία γεννήθηκε με γενετική ανωμαλία, ενώ έχοντας ένα πόδι όταν ήταν περίπου 5 ετών, πήρε τη δύκολη απόφαση να μη ζήσει με πρόσθετο μέλος, αλλά αυτόνομος, χρησιμοποιώντας πατερίτσες. Το πείσμα του, η θέλησή του για ζωή και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τον έκαναν να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για εκατομμύρια ανθρώπους με αναπηρία.

Δείτε το υπέροχο βίντο που αναφέρεται στη ζωή του, αλλά και φωτογραφικά στιγμιότυπα, από τον υπέρμετρα δύσκολο, αλλά νικηφόρο αγώνα του με τη δυσκολία, εδώ και 19 χρόνια.

 

Κάντε κλίκ για να δείτε τις φωτογραφίες του Νίκο Καλιμπρία και λίγο πιο κάτω, το video  με τη ζωή του :

 

One Legged High School Soccer Player Nico Kalabria.jpg5 Nico Kalabria.jpg4 Nico Kalabria.jpg3 Nico Kalabria.jpg2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το video στο You Tube  :

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο : http://www.dailymail.co.uk

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Η πρώτη πάσα του Μουντιάλ από παράλυτο έφηβο, με τη βοήθεια ελληνοβραζιλιάνου επιστήμονα ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία μιας γυναίκας που γεννήθηκε χωρίς πόδια Εκπληκτικό VIDEO

Κοριτσάκι τραγουδάει στη νοηματική για τους κωφούς γονείς της VIDEO

Ανάπηρη περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βιονικού εξωσκελετού ΦΩΤΟ