Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 2:25

Έτσι γίνεται το κορμί, όταν χάσουμε ξαφνικά 78 κιλά ΦΩΤΟ

Έτσι ήταν η Brooke κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να χάσει 78 κιλά

Έτσι ήταν η Brooke κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να χάσει 78 κιλά

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, η Brooke Birmingham είναι μία διάσημη μπλόγκερ η οποία έχει φανατικούς αναγνώστες. Η Brooke, ήταν υπέρβαρη και συχνά πυκνά μέσα από το blog της μιλούσε για το πρόβλημα του να είναι κάποιος υπέρβαρος, εξέφραζε σκέψεις για το πόσο ήθελε να αδυνατίσει, τόνιζε ότι όπως είναι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές λειτουργίες αλλά και να χαρεί τη ζωή της. Η Brooke, μέσα από τα γραπτά της είχε κερδίσει όλους τους υπέρβαρους των ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή το όνομα της «τσίγκλησε» ένα μεγάλο περιοδικό μόδας, το οποίο και της έκανε μια τηλεφωνική συνέντευξη για το επόμενο φύλλο. Της ζήτησε μάλιστα και μια φωτογραφία της. Η Brooke που ήδη είχε χάσει κιλά αποφάσισε και έστειλε μια φωτογραφία της όπου έδειχνε την κοιλιά της, τώρα που έχασε κιλά.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού δεν ενθουσιάστηκαν και της ζήτησαν μια άλλη φωτογραφία που να μην φαίνεται η κοιλιά της μετά την απώλεια κιλών. Μετά την απώλεια 78 ολόκληρων κιλών. Η Βrooke αντέδρασε και τους απάντησε ότι «σας πείραξε η κοιλιά μου, ύστερα από μια προσπάθεια ζωής, όταν εσείς βγάζετε στις σελίδες σας γυναίκες με μαγιό; Δεν υπάρχει ισονομία για τους παχουλούς;»

Τους είπε επίσης να ξεχάσουν την συνέντευξη και οργισμένη καθώς ήταν κάθισε μπροστά από τον υπολογιστή της και έγραψε ένα κείμενο- φωτιά για τα πρότυπα που λανσάρουν τα διάφορα περιοδικά και πως εκείνα αποκλείουν από τη ζωή τους υπέρβαρους ανθρώπους. Ανέβασε μάλιστα, δίχως κανένα ενδοιασμό και κόμπλεξ τις φωτογραφίες πριν και μετά από όταν έχασε κιλά.

και έτσι πριν ξεκινήσει η προσπάθεια.

και έτσι πριν ξεκινήσει η προσπάθεια.

«Γνωρίζω ότι δεν είναι και το ομορφότερο πράγμα να βλέπει κάποιος τα μπράτσα και την κοιλιά ενός υπέρβαρου που έχασε κιλά. Δεν είναι το σφιχτό κορμι που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, είναι όμως μια πραγματικότητα. Είμαι ευτυχισμένη και δυνατή που έχασα 78 κιλά. Τώρα όλα τα άλλα διορθώνονται.»

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Brooke πριν και μετά

Η Brooke πριν και μετά

 

Ομοίως, πριν και μετά. Διακρίνεται πόσο έχει "κρεμάσει" η κοιλιά της

Ομοίως, πριν και μετά. Διακρίνεται πόσο έχει «κρεμάσει» η κοιλιά της

όχι μόνο η κοιλιά αλλά και τα μπράτσα της

όχι μόνο η κοιλιά αλλά και τα μπράτσα της

brooke4

η Brooke με τον σύζυγο της. Έχει ήδη χάσει τα κιλά

η Brooke με τον σύζυγο της. Έχει ήδη χάσει τα κιλά

Έτσι είναι σήμερα

Έτσι είναι σήμερα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακάρεα: ένα σπάνιο βίντεο για τους μικροσκοπικούς εισβολείς του κρεβατιού μας

Ποια είναι τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον πλανήτη;

Επώνυμοι με ψωρίαση ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν την προκατάληψη για τις δερματικές παθήσεις

«Οι πραγματικοί άνδρες δεν αγοράζουν γυναίκες» ΦΩΤΟ