Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 9:00

Είστε άνδρας και έχετε κοντά δάχτυλα; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

daxtyla2

Κορεάτες επιστήμονες από το Εθνικό πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που έχουν κοντά δάχτυλα και κυρίως κοντούς παράμεσους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν, εάν αρρωστήσουν από καρκίνο του προστάτη. Οι ίδιοι άνδρες με τους κοντούς παράμεσους μπορούν και ανταποκρίνονται καλύτερα στις αντικαρκινικές θεραπείες ενάντια στον καρκίνο. Οι Κορεάτες επιστήμονες τονίζουν ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε εκείνους που ο παράμεσος δεν ξεπερνάει σε μήκος τον δείκτη, όταν τεντώσουμε την παλάμη μας.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό ύστερα από μελέτη 152 ανδρών και διαπίστωσαν ότι ενδεχομένως οι άνδρες με κοντούς παράμεσους να έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που έχει άμεση σχέση με τους προστατικούς καρκίνους.

daxtyla3

Ταυτόχρονα είδανν ότι εκείνοι που είχαν κοντύτερους παράμεσους, ανταποκρίνονταν καλύτερα στη δουταστερίδη, μια ουσία που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, και η δράση της εμποδίζει τη δράση της τεστοστερόνης. Όσοι έλαβαν μέρος στην έρευνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον προστάτη τους, όμως είχαν διογκωμένο τον αδένα, ή εμφάνιζαν υπερπλασία. Στη συνέχεια του πειράματος τους χορηγήθηκε για ένα διάστημα 6 μηνών δουταστερίδη και όσοι είχαν κοντό παράμεσο εμφάνισαν μεγαλύτερη συρρίκνωση του προστάτη τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ξέρετε ότι οι εκλογές επηρεάζουν τις επιδόσεις στο σεξ;

Οι υπογόνιμοι άνδρες κινδυνεύουν από πρόωρο θάνατο

Έχετε δει δίδυμα να μαλώνουν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους; VIDEO

Γονείς προσοχή: Καταπολεμήστε εγκαίρως την χειριστικότητα του παιδιού σας