Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 22:06

Τα τσίταχ δεν είναι οικόσιτα ζώα- Δείτε τι έπαθε κάποια που το ξέχασε VIDEO

Η ρεπόρτερ του national geographic, βρέθηκε στην σαβάνα της Αφρικής για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ σχετικά με ένα τεράστιο πάρκο άγριων ζώων, όπου ανάμεσα στα άλλα, θα ανέλυε τις συνήθειες των πιο γρήγορων ζώων του κόσμου, των γατόπαρδων, ή αλλιώς τσιτάχ, όπως τα ξέρουμε.

Το ρεπορτάζ είχε σχεδόν φτάσει στο τέλος του και η ρεπόρτερ μαζί με την κτηνίατρο του πάρκου, κάθισαν να ξαποστάσουν κάτω από ένα βράχο. Η ρεπόρτερ αρχικά τρόμαξε όταν είδα τα τσιτάχ να περικυκλώνουν τις δυο γυναίκες. Η κτηνίατρος που γνώριζε το κάθε ζώο με το όνομα του, της είπε να είναι ψύχραιμη. Μάλιστα γηια να της δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο τρόπο άφησε έναν γατόπαρδο να τις πλησιάσει.

Ο άλλος γατόπαρδος ανέβηκε στο βράχο πίσω από τις γυναίκες και παρατηρούσε. Όσο η ώρα περνούσε η ρεπόρτερ ξεθάρρευε και κάποια στιγμή ζήτησε από την κτηνίατρο του πάρκου να χαϊδέψει τη «μεγάλη γατούλα». Η κτηνίατρος το αρνήθηκε και της είπε πως δεν είναι γάτα, αλλά ένα τεράστιο αιλουροειδές. Φαίνεται ότι η ρεπόρτερ δεν μέτρησε καλά τα λόγια της κτηνιάτρου και άρχισε να χαϊδεύει το τσίταχ. Όσο το χάιδευε τόσο εκείνο τριβόταν πάνω της σαν πραγματική γάτα.

Όλοι άρχισαν να χαλαρώνουν και τα παιχνίδια με το αιλουροειδές συνεχίστηκαν. Φαίνεται ότι το άλλο τσίταχ που παρατηρούσε πάνω από το βράχο ζήλεψε. Κατέβηκε και εκείνο και τότε η ρεπόρτερ άρχισε να το χαϊδεύει και αυτό με το χέρι της πίσω από την πλάτη της. Όμως όπως είπαμε τα τσιτάχ δεν είναι γατάκια…

Το αιλουροειδές για κάποιον άγνωστο λόγο λιμπίστηκε το χέρι της ρεπόρτερ και άρχισε τη σφοδρή επίθεση του με νύχια και με δόντια. Το τρυφερό δέρμα της γυναίκας πρέπει να έμοιαζε σαν μεζές πρώτης τάξεως για το τσίταχ. Κινήθηκε αστραπιαία και μέχρι να προλάβουν να μπουν στη μέση οι υπέυθυνοι, το αίμα έρεε σαν ποτάμι…

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ποτέ δεν πρέπει να αποκαλέσετε μια γυναίκα «χοντρή»; ΦΩΤΟ

Δείτε πως αποτυπώνεται η λεκτική βία στην ψυχή των παιδιών ΦΩΤΟ

Σάλιο : Το θαυματουργό υγρό του οργανισμού και δείκτης της υγείας μας

Γυναίκες προσοχή, το ημιμόνιμο μανικιούρ μπορεί να προκαλέσει καρκίνο