Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 11:34

Διευθυντής – γιατρός με Ferrari και ιδιωτικό αεροπλάνο, δεν είχε καν πτυχίο ιατρικής

ferrarif430stolen1Ηταν Διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σκύρου επι 13 χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι …δεν ήταν γιατρός.

Οι τίτλοι σπουδών του, τους οποίους είχε προσκομίσει στις αρμόδιες υπηρεσίες, ήταν υποτίθεται από το Πανεπιστήμιο Ρώμης «La Sapienza», όμως, όπως αποδείχθηκε – μετά από διερεύνηση καταγγελίας – ήταν εξολοκλήρου πλαστοί κι έτσι ο γιατρός «μαϊμού» στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, παύθηκε από τα καθήκοντά του, καθώς ο διορισμός του ανακλήθηκε.

Επι 13 συναπτά έτη, ωστόσο, ο συγκεκριμένος γιατρός κυκλοφορούσε στη Σκύρο με …Ferrari και είναι να απορεί κανείς, από ποιούς ταλαίπωρους ασθενείς πληρώθηκε τόσο αδρά, ώστε να διαθέτει και ιδιωτικό αεροπλάνο.

Η απόφαση του διορισμού του εν λόγω ιατρού – σύμφωνα με το Capital- δημοσιεύθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 2000, μετά από έγκριση της τότε γενικής γραμματέως, με βάση την αναγνώριση του τίτλου σπουδών του από το ΔΙΚΑΤΣΑ και με επικυρωμένες μεταφράσεις των πιστοποιητικών που προσκόμισε από την αστυνομία.

Κάποιος ωστόσο, άρχισε να σκαλίζει την υπόθεση και απευθύνθηκε στο Υπουργείο Υγείας, στο οποίο έκανε καταγγελία. Η υπόθεση διερευνήθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και τότε ήρθε στην επιφάνεια η μεγάλη απάτη. Διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε φοιτητής με το όνομά του, που να είχε πάρει πτυχίο ιατρικής στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, αλλά ούτε και τίτλο ειδικότητας.

Στον «γιατρό», – ο οποίος όπως αποδείχθηκε είχε τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες, σύμφωνα με το δημοσίευμα – ασκήθηκε δίωξη, ενώ έχει εξαφανιστεί από το νησί παρά το γεγονός πως εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Δείτε την απόφαση του υπουργείου Υγείας, όπως αναρτήθηκε, στο site της Διαύγειας

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Γιατί οι άνδρες κοιτάζουν πρωτίστως και πάντα το στήθος μιας γυναίκας;

Τα τσίταχ δεν είναι οικόσιτα ζώα- Δείτε τι έπαθε κάποια που το ξέχασε VIDEO

Δείτε ποιά θέματα υγείας βελτιώνονται στον άντρα, όσο μεγαλώνει

Γυναίκες προσοχή, το ημιμόνιμο μανικιούρ μπορεί να προκαλέσει καρκίνο