Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 8:19

Αγκαλιές, φιλιά και δάκρυα αντάλλαξαν Αδωνις – Βορίδης στο Υπουργείο Υγείας

adonis_648_355«Κάντε ένα χειροκρότημα στο κ.Βορίδη» παρότρυνε τους παριστάμενους στο Υπουργείο Υγείας της οδού Αριστοτέλους ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής, διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια των τελευταίων ωρών για ένταση στη μεταξύ τους σχέση και παράπονα, από την πλευρά του απερχόμενου για τον νυν Υπουργό Υγείας.

«Τα σενάρια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ εντύπωση έκανε στους παριστάμενους ότι – παρά τη διάψευση – ο πρώην Υπουργός Υγείας δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Αλλά και από τη δική του πλευρά, ο νέος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, δεν ήταν καθόλου φειδωλός στα καλά λόγια. Οπως είπε χαρακτηριστικά «η Υγεία θα φέρει το αποτύπωμα του Άδωνι Γεωργιάδη» λέγοντας ότι η συγκεκριμένη στιγμή που προκαλούσε φόρτιση, καθώς παραλαμβάνει τη σκυτάλη – όπως είπε – από έναν συναγωνιστή και φίλο.

Σύσσωμη η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, πάντως, εκθείασε τις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, ενώ ο Μάκης Βορίδης έθεσε τις προτεραιότητές του στο έργο του στο Υπουργείο Υγείας, σε δύο βασικούς πυλώνες, όπως είπε :  «να αντιμετωπίσουμε τον Έλληνα πολίτη, ως φορολογούμενο αλλά και ως χρήστη υπηρεσιών».

Στην ομιλία που προηγήθηκε αυτής του νέου Υπουργού Μάκη Βορίδη, ο απερχόμενος Αδωνις Γεωργιάδης έκανε απολογισμό του έργου του λέγοντας ότι το έργο του στο Υπουργείο Υγείας είχε στόχο να γίνουν μεταρρυθμίσεις για το καλό των πολιτών και όχι επειδή το ζητούσε ο τρόϊκα.

Ευχαρίστησε επίσης τους δύο υφυπουργούς του, Αντώνη Μπέζα που μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας και την Ζέττα Μακρή που αποχωρεί  από την κυβέρνηση, ενώ ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη «για τα λάθη και τις υπερβολές που σίγουρα έγιναν», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στον Μάκη Βορίδη, δήλωσε σίγουρος γι’αυτόν ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο για τον εξορθολογισμό των δαπανών.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Υγείας :

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Στροφή στην πολιτική του Υπουργείου Υγείας, θα κάνει η νέα ηγεσία που ορκίστηκε σήμερα

Ασκήσεις για να διώξετε το στρές που προκαλούν … οι ανασχηματισμοί και οι άλλες δυσάρεστες καταστάσεις!!

Αιμοδοσία με …ορθοπεταλιές σε όλη την Ελλάδα (Κυρ.15 Ιουνίου)

Η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι σπάει τη σιωπή της μισό αιώνα μετά