Πέμπτη 20, Οκτωβρίου 2016 23:18

Η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι σπάει τη σιωπή της μισό αιώνα μετά

Η Margaret, στο θαλάσσιο Πάρκο στις Παρθ΄πενους νήσους, "παίζει" με τον Πέτρο.

Η Margaret, στο θαλάσσιο Πάρκο στις Παρθ΄πενους νήσους, «παίζει» με τον Πέτρο.

Η Margaret Howe Lowatt, τη δεκαετία του 60, ήταν μια πανέμορφη ερευνήτρια- εκπαιδεύτρια δελφινιών σε ένα θαλάσσιο πάρκο των ΗΠΑ. Εκείνη την περίοδο με πλήρη εχεμύθια, την προσέγγισε η NASA και μαζί με άλλους επιστήμονες απομονώθηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θαλάσσιο πάρκο στις Παρθένους νήσους, προκειμένου να κάνουν πειράματα σχετικά με την ευφυΐα των δελφινιών.

 

Στόχος του πειράματος ήταν να δοκιμάσουν τον εγκέφαλο των δελφινιών και να προσπαθήσουν να τους μάθουν να μιλούν Αγγλικά. Η εκπαιδεύτρια κατά τη διάρκεια των πολύμηνων πειραμάτων γνώρισε και δέθηκε συναισθηματικά με τον Πέτρο. Ένα δελφίνι που μόλις είχε ενηλικιωθεί.

 

24 ώρες το 24ωρο ήταν μαζί

24 ώρες το 24ωρο ήταν μαζί

Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ η Margaret, ήταν μέσα στο νερό και δίπλα της ο Πέτρος. Δέθηκαν τόσο πολύ μάλιστα που και αρκετά βράδια, η εκπαιδεύτρια κοιμόταν στην άκρη της πισίνας για να είναι δίπλα στο δελφίνι. Κάποια στιγμή το δέσιμο εκτός από συναισθηματικό έγινε και σωματικό. Η ίδια η Margaret, μίλησε στο BBC για πρώτη φορά ύστερα από μισό αιώνα και είπε τι έγινε: «Ένιωθα ότι ο Πέτρος με έβλεπε και σεξουαλικά. Όποτε έμπαινα στο νερό εκείνος ερχόταν και τριβόταν επάνω μου. Τον ένιωθα ερεθισμένο, να με θέλει. Για εκείνον ήταν κάτι το σεξουαλικό, για μένα κάτι το αισθησιακό».

 είχε διαμορφώσει το μέρος όπου κοιμόταν σε δελφινάριο και ο Πέτρος ήταν εκεί

είχε διαμορφώσει το μέρος όπου κοιμόταν σε δελφινάριο και ο Πέτρος ήταν εκεί

Και λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι «ναι ο Πέτρος είχε σεξουαλική επαφή μαζί μου. Όχι όπως νομίζετε. Δεν μπήκε μέσα μου ποτέ. Τριβόταν όμως επάνω στα γόνατα μου, και στα χέρια μου και εγώ τον άφηνα.. Το απολάμβανα. Τα δελφίνια μοιάζουν με τους ανθρώπους.»

 dolphin7

Τελικά ο Πέτρος και τα άλλα δελφίνια που πήραν μέρος στα πειράματα, είχαν τραγικό τέλος, αφού κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και οι επιστήμονες άρχισαν να δοκιμάζουν ψυχότροπα φάρμακα και LSD στον εγκέφαλο τους για να δουν τις αντιδράσεις τους.

 

κολυμπούσε γυμνή δίπλα του

κολυμπούσε γυμνή δίπλα του

Η Margaret σήμερα σπάει τη σιωπή της στο BBC

Η Margaret σήμερα σπάει τη σιωπή της στο BBC

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του BBC

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλετε να μην σας ξανατσιμπήσουν ποτέ κουνούπια; Δείτε 12 φυσικούς τρόπους

Δείτε τι βρίσκουν οι κτηνίατροι μέσα στο στομάχι ενός σκύλου ΦΩΤΟ

Έτσι είμαστε μέσα στην κοιλιά της μητέρας μας- ΦΩΤΟ

Ακούτε φωνές ενώ είστε μόνοι; Τι μπορεί να σημαίνουν οι ακουστικές ψευδαισθήσεις;