Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 4:28

«Κόλλησαν» τα γεννητικά του όργανα σε μια σωλήνα- τι απάντησε στους διασώστες

KINEZOS3

Η γυναίκα στο τηλεφωνικό κέντρο των ασθενοφόρων στην επαρχιακή πόλη Quanzhou, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ήθελε να γελάσει αλλά ο επαγγελματισμός της δεν το επέτρεπε. Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου, ένας άνδρας 61 ετών εκλιπαρούσε για βοήθεια: «Ελάτε σας παρακαλώ. Έχουν σφηνώσει τα γεννητικά μου όργανα σε μια σωλήνα και δεν μπορώ να απεγκλωβιστώ. Είμαι δυο μέρες έτσι, έχω πρηστεί και έχω ανεβάσει και πυρετό. Και σας παρακαλώ μην έρθετε μόνοι. Καλέστε και διασώστες να με απεγκλωβίσουν…»¨

KINEZOS2

 Και πραγματικά έτσι έγινε. Για κάποιο προφανή λόγο, ο 61 ετών ζωγράφος Lian Tien αποφάσισε να δοκιμάσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις όχι σε γυναίκα, αλλά σε μια σωλήνα του σπιτιού του, από την οποία θερμαίνεται η πολυκατοικία το χειμώνα. Κάτι όμως πήγε στραβά, δεν υπολόγισε το άνοιγμα της σωλήνας αλλά και το πάχος του ανδρισμού του και σφήνωσε!

Έμεινε σε αυτή την κατάσταση για 2 ημέρες γιατί ντρεπόταν να τηλεφωνήσει στο κέντρο βοήθειας, και γιατί δεν ήξερε τι δικαιολογία θα έλεγε. Είχε την ελπίδα επίσης πως όταν θα χαλάρωνε λίγο θα κατάφερνε να βγει. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του, γιατί αντί για χαλάρωση, το μόριο του πρήστηκε και συνέχιζε να πρήζεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί μέσα σε φριχτούς πόνους. Στο τέλος της δεύτερης νύχτας, ανέβασε και υψηλό πυρετό.

kinezos1

«Θα πω ότι ζωγράφιζα και παραπάτησα, έπεσα και σφηνώθηκε το μόριο μου μέσα στη σωλήνα» σκέφτηκε και αυτό είπε τόσο στους τραυματιοφορείς όσο και στους διασώστες που πήγαν σπίτι, έσπασαν την πόρτα και τον απεγκλώβισαν με προσοχή. Βέβαια τα πνιχτά γέλια των ανθρώπων όταν τον απεγκλώβιζαν, έδειξε ότι ο Lian Tien, δεν έγινε πιστευτός.

Η διαδικασία του απεγκλωβισμού, μόνο εύκολη δεν ήταν. Το πρησμένο μέλος στην παραμικρή κίνηση δημιουργούσε αφόρητους πόνους. Εξάλλου έπρεπε οι διασώστες να προσέχουν και που αγγίζουν τη σωλήνα με τα τρυπάνια και τον ηλεκτρικό τροχό. Τελικά μετά από 4 ώρες ο Κινέζος ζωγράφος, ανέπνευσε ανακουφισμένος. Μεταφέρθηκε πάντως στο νοσοκομείο διότι έπρεπε να του χορηγηθεί αντιβίωση αφού το μόριο του είχε πάθει φλεγμονή…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε για τα οφέλη της μπύρας και θα εκπλαγείτε

Πότε ο ήλιος μπορεί να τυφλώσει;

Πώς το μπλέ φως από τις οθόνες των κομπιούτερ, τάμπλετ και κινητών … παχαίνει!

Όταν ένα αυτιστικό παιδάκι παλεύει με δράκους ΦΩΤΟ