Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 7:18

Αμισθος σύμβουλος Σαμαρά για θέματα Υγείας – Παιδείας ο καθηγ.καρδιολογίας Χρ.Στεφανάδης

StefanadisΤον καθηγητή Καρδιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη όρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας σύμβουλό του για θέματα Υγείας και Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στεφανάδης, ζήτησε να είναι άμισθος σύμβουλος, κάτι που αναφέρεται στο ΦΕΚ του διορισμού του, καθώς επιθυμεί να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Ο  καθηγητής ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ η γνωριμία του με τον κ. Σαμαρά ξεκινά εδώ και πολλά χρόνια πριν μάλιστα ο σημερινός πρωθυπουργός αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ.

ΣτεφανάδηςΣτο παρασκήνιο, το όνομα του κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη ακούστηκε έντονα κατα τον πρόσφατο ανασχηματισμό για τη θέση του υπουργού Υγείας, ωστόσο οι ισορροπίες στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο κυβερνώντων κομμάτων, άφηναν  περιορισμένα περιθώρια για την επιστράτευση εξωκοινοβουλευτικών στελεχών.

Παρ’όλα αυτά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον καθηγητή στις γνώσεις και τις ικανότητές του, του ζήτησε να είναι μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου με τη ιδιότητα του συμβούλου, για τα πλέον ευαίσθητα θέματα του κυβερνητικού έργου, όπως αυτό της Υγείας και της Παιδείας.

 

Δείτε εδώ το ΦΕΚ με την απόφαση του άμισθου διορισμού του καθηγητή Χρ.Στεφανάδη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του έλληνα σε σχέση με την υγεία του; Νέα έρευνα

Η κρίση οδήγησε στην αυτοκτονία 10.000 ανθρώπους παγκοσμίως, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα

Ασθενής παραπέμφθηκε από τον Ευαγγελισμό σε … ιδιωτικό κέντρο, για να κάνει τις εξετάσεις της

Φαρμακευτική εταιρία, έκανε παράνομα πειράματα σε ορφανά παιδιά