Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 7:18

Ασθενής παραπέμφθηκε από τον Ευαγγελισμό σε … ιδιωτικό κέντρο, για να κάνει τις εξετάσεις της

evagelismosΠρωτοφανής παραδοχή της αδυναμίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, εμφανίζεται σε εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο μία γυναίκα ασθενής.   

Η ασθενής έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Αθήνας «Ευαγγελισμός» στις 9 Μαϊου. Το εξιτήριο την … παρέπεμπε αρμοδίως σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, για να πραγματοποιήσει περαιτέρω εξετάσεις, τις οποίες δεν είχε τη δυνατότητα να διενεργήσει το δημόσιο νοσοκομείο.

Μετά από νοσηλεία 15 ημερών στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή», η ασθενής πήρε εξιτήριο στο οποίο αναγραφόταν ευθαρσώς ότι το νοσοκομείο δεν έχει τη δυνατότητα να την υποβάλλει σε εξετάσεις, αν και ήταν απαραίτητες για την πάθησή της. Χαρακτηριστικά έγραφε :

«Επισημαίνεται ότι η ασθενής δεν ελέγχθηκε με ενδοσκοπική κάψουλα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, λόγω έλλειψης υλικών του γαστρεντερολογικού τμήματος και την οποία συστήνουμε να πραγματοποιήσει σε εξωτερική βάση, όπως και την αξονική θώρακος και κοιλίας, που επίσης δεν διενεργήθηκε λόγω φόρτου εργασίας από τον αξονικό του νοσοκομείου παρότι εζητείτο καθημερινά»

Τα σχόλια δικά σας…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Καταγγελία σοκ από τους νεφροπαθείς : «Εσκασε κακής ποιότητας φίλτρο την ώρα της αιμοκάθαρσης»

Ζητούν σε άνεργο και ανασφάλιστο να πληρώσει τα νοσήλια της καρκινοπαθούς συζύγου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κρίση οδήγησε στην αυτοκτονία 10.000 ανθρώπους παγκοσμίως, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα

Αρνούνται φάρμακα σε ανασφάλιστους ασθενείς με ηπατίτιδα C, στο Ιπποκράτειο ΘΣΝ