Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 22:02

Και όμως υπάρχουν 4 είδη γυναικείου οργασμού που δεν γνωρίζουμε

chewing lips

Υπάρχουν οργασμοί που έρχονται σε μια γυναίκα όχι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά συχνά συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα της, εκεί που δεν το περιμένει. Μάλιστα πολλές γυναίκες λένε ότι αυτού του είδους οι αναπάντεχοι οργασμοί, είναι συχνά πυκνά, τόσο έντονοι που νιώθουν άβολα.

Ο οργασμός του REM. Ή αλλιώς ο νυχτερινός οργασμός. Παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα έντονα όνειρα, που συχνά είναι και ερωτικού περιεχομένου, έχουν σαν αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να νομίζει ότι βρίσκεται σε σεξουαλική διάθεση και να αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στις γυναίκες κυρίως να παρατηρείται έντονος ερεθισμός ο οποίος τις οδηγεί σε οργασμό ενώ κοιμούνται

orggymnastiki

Ένα άλλο είδος οργασμού οφείλεται στη γυμναστική. Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα διαπίστωσαν πως όταν μια γυναίκα κάνει έντονη γυμναστική τότε και πάλι η αυξανόμενη ροή αίματος προς τη γενετήσια περιοχή τους σε συνδυασμό με τις ασκήσεις της λεκάνης μπορεί να δώσουν έναν αναπάντεχο και αρκετά δυνατό οργασμό.

Ο οργασμός του τοκετού. Αυτό είναι σπάνιο να συμβεί αλλά μπορεί να συμβεί. Να βρίσκεται μια γυναίκα δηλαδή στη διαδικασία να γεννήσει και να έρθει σε οργασμό. Κατά τη γέννα διεγείρονται οι ίδιες περιοχές των γυναικείων γεννητικών οργάνων όπως και κατά τη σύλληψη με αποτέλεσμα να συμβεί οργασμός.

orgasmos3

Τέλος να σας αναφέρουμε τον οργασμό του εγκεφάλου, ή εγκεφαλικό οργασμό. Αυτός επιτυγχάνεται με πολλή άσκηση και συμβαίνει σε γυναίκες που έχουν μάθει να ελέγχουν την αναπνοή τους και να αυτοσυγκεντρώνονται. Μπορεί δηλαδή μια γυναίκα να αυτοσυγκεντρωθεί να μειώσει τις αναπνοές της να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη και δίχως τίποτε να την αγγίξει να καταφέρει να έρθει σε οργασμό. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο είδος οργασμού τείνει να λάβει διαστάσεις αφού στις ΗΠΑ όλο και περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να εντρυφήσουν στη μέθοδο αυτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκυλίτσα γέννησε με καισαρική 14!!! κουταβάκια ΦΩΤΟ

Πώς φεύγει ο πονοκέφαλος με ένα…μολύβι!

Γιατί κανείς δεν κατάφερε να τελειώσει αυτό το βιβλίο;

Τελικά έτσι γεννιούνται τα παιδιά! (ΦΩΤΟ)