Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 9:01

22χρονος εγκλωβίστηκε ολόκληρος μέσα σε έναν γυναικείο κόλπο!! ΦΩΤΟ

22 πυροσβέστες χρειάστηκαν μια ώρα για να απεγκλωβίσουν τον φοιτητή μέσα από έναν γυναικείο κόλπο

22 πυροσβέστες χρειάστηκαν μια ώρα για να απεγκλωβίσουν τον φοιτητή μέσα από έναν γυναικείο κόλπο

Αρχικά θα πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας κάθε πονηρή σκέψη σχετικά με τον εγκλωβισμό του 22χρονου. Μην πάει το μυαλό σας στο σεξουαλικό. Στο πανεπιστήμιου Tubingen στη Γερμανία, στην είσοδο της ιατρικής σχολής, υπάρχει ένα τεράστιο άγαλμα, ομοίωμα ενός γυναικείου κόλπου.

Ο 22χρονος θέλησε να εξερευνήσει το πέτρινο γλυπτό και επιχείρησε να εισέλθει μέσα. Μπήκε αργά, πρώτα το ένα πόδι, ύστερα το χέρι μπήκε και το κεφάλι αλλά, μέχρις εκεί. Γλύστρισε λίγο κιόλας και κυριολεκτικά σφήνωσε μέσα στο πέτρινο αιδοίο.

Άρχισε να καλεί σε βοήθεια και όταν οι συμφοιτητές του τον είδαν ξέσπασαν σε γέλια. Όμως η κατάσταση δεν ήταν για γέλια. Ο φοιτητής έπασχε από κλειστοφοβία, ενώ κάθε του κίνηση για να βγει του δημιουργούσε δυσκολία στην αναπνοή αφού οι πνεύμονες του πιέζονταν από τον τεράστιο πέτρινο όγκο.

Ο νεαρός μπήκε από το πάνω μέρος, γλίστρησε και σφήνωσε

Ο νεαρός μπήκε από το πάνω μέρος, γλίστρησε και σφήνωσε

Τελικά ειδοποιήθηκε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία. Στον τόπο έφτασαν 22 πυροσβέστες που οι περισσότεροι πριν ξεκινήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού, άρχισαν να γελούν διακριτικά και να σχολιάζουν: «Δεν είμαστε πυροσβέστες είμαστε γυναικολόγοι», «Ο φοιτητής ξαναγεννήθηκε στα 22 του» «αχόρταγη η κυρία» «στο βιβλίο συμβάντων θα γράψουμε: απεγκλωβισμός από πέτρινο αιδοίο» κ.α.

Το άγαλμα μετά την επιχείρηση. Ένα τεράστιο πέτρινο αιδοίο. καταστράφηκε λίγο στο πάνω μέρος

Το άγαλμα μετά την επιχείρηση. καταστράφηκε λίγο στο πάνω μέρος

Η επιχείρηση διήρκησε τουλάχιστον μια ώρα και ο πρύτανης εκλιπαρούσε να μην χαλάσουν το άγαλμα, το οποίο στοιχίζει 120.000 ευρώ και το είχε προσφέρει στο πανεπιστήμιο ο γλύπτης Φερνάντο ντε λα Χάρα. Η ονομασία του αγάλματος είναι Τσακάν, που στη γλώσσα του καλλιτέχνη (που είναι από το Περού) σημαίνει: «κάνω έρωτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 5 πιο περίεργοι εμφανισιακά άνθρωποι που γεννήθηκαν ποτέ VIDEO

Ανακαλύψτε μόνοι ποιο είναι το ιδανικό βάρος για εσάς

3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το αντίθετο φύλο 

Δείτε ποιά είναι η σωστή εποχή για όλα τα φρούτα και τα λαχανικά (κατάλογος)