Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 13:56

Μπισκοτάκια, υπόσχονται θεαματική αύξηση στο μέγεθος του στήθους- έχουν γίνει ανάρπαστα

pamela2

Αλήθεια πόσες γυναίκες ενώ τρώτε σκεφτήκατε αντί να πάρετε πόντους στους γλουτούς ή στην κοιλιά, να τους παίρνατε στο στήθος; Έτσι και λεπτές θα παραμένατε και το στήθος σας θα ήταν πλουσιότερο και θα μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα.

Μια Ιαπωνική εταιρία παρασκευής μπισκότων, ανακοίνωσε ότι διαθέτει στο εμπόριο ειδικά μπισκότα τα οποία αυξάνουν το μέγεθος του στήθους. Και μάλιστα για να γίνει ακόμη πιο πιστευτή τα ονόμασε «F cup cookies», δηλαδή «μπισκότα μεγέθους σουτιέν F».

Η εταιρία υποστηρίζει πως όποια γυναίκα καταναλώνει τουλάχιστον 2 μπισκοτάκια την ημέρα δεν θα μεταμορφωθεί σε Πάμελα Άντερσον, αλλά όμως θα δει θεαματικότατες αλλαγές στο μέγεθος του στήθους της. Στην Ιαπωνία οι γυναίκες έχουν πάθει ένα είδος φρενίτιδας και όπου σταθούν και όπου βρεθούν τρώνε αυτά τα μπισκότα.

F-Cup Cookies

Το κύριο συστατικό των μπισκότων αυτών είναι το εκχύλισμα από το φυτό Pueraria Mirifica, το οποίο υπάρχει σε δόση των 50 ml, ανά μπισκοτάκι. Ήδη αγρότες στην ανατολική Ταϊλάνδη όπου ευδοκιμεί το συγκεκριμένο φυτό έχουν αρχίσει να το καλλιεργούν σε χιλιάδες στρέμματα. Το μυστικό σύμφωνα με τους χημικούς της Ιαπωνικής εταιρίας βρίσκεται στη μοριακή σύνθεση του φυτού, η οποία ομοιάζει με το οιστρογόνο miroestrol. Και όχι μόνο ομοιάζει αλλά «μιμείται» και τη λειτουργία του μέσα στο γυναικείο σώμα.

pamela4

Πάντως από μια αντίπαλη εταιρία κατασκευής μπισκότων στην Ιαπωνία, τονίστηκε πως το οιστρογόνο miroestrol δεν έχει αποδειχτεί να παίζει ρόλο στην αύξηση του γυναικείου στήθους. Οι αντίπαλοι τονίζουν ότι το εκχύλισμα από το φυτό Pueraria Mirifica ανοίγει την όρεξη κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αυξήσει το στήθος μιας γυναίκας μέσω της αύξησης του λίπους συνολικά στο σώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η γυναίκα που έκανε 36 πλαστικές για να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου ΦΩΤΟ & VIDEO

Τσίμπημα από τσούχτρα: Τόσο επώδυνο, και ίσως επικίνδυνο- ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

5 μύθοι για τα σκυλιά, που δεν ισχύουν- τι λένε οι κτηνίατροι;

Γερά κόκαλα για πάντα!