Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 16:52

Η γυναίκα που έκανε 36 πλαστικές για να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου ΦΩΤΟ & VIDEO

Μετά από 12 πλαστικές στο στήθος το όνειρο της έγινε πραγματικότητα

Μετά από 12 πλαστικές στο στήθος το όνειρο της έγινε πραγματικότητα

Οι γιατροί στην τελευταία της πλαστική στήθους, την προειδοποίησαν: «Έχεις ξεπεράσει τα όρια εδώ και πολύ καιρό. Κινδυνεύεις, πρέπει να σταματήσεις τις πλαστικές». Η 46χρονη όμως Lacey Wildd (με δυο d) μητέρα 6 παιδιών και γνωστή στη βιομηχανία θεάματος για ενήλικες, δεν ενδιαφερόταν για τη γνώμη των γιατρών. «Θέλω να αποκτήσω το μεγαλύτερο στήθος και τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο. Η πλαστική τα κάνει όλα τέλεια. Μόνο έτσι θα αποκτήσω πολλά χρήματα για μένα και την οικογένεια μου»…

Η Lacey, θέλει να γίνει μια ζωντανή babrie. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 36 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Πριν από χρόνια ήταν μια καλογυμνασμένη ευλύγιστη γυναίκα. Σήμερα βρίσκεται στον κατάλογο των 6 γυναικών με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Για την ακρίβεια το στήθος της χαρακτηρίζεται ως «γιγαντιαίο».

Ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ και η ζωή της περικλείεται από την πρόταση: «Η πλαστική τα κάνει όλα τέλεια». Από τις 36 πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί, οι 12 ήταν επεμβάσεις στο στήθος της. Προτιμάει να κάνει λιποαναρροφήσεις από διάφορα σημεία του κορμιού της και να διοχετεύει το λίπος στα οπίσθια της για να πετύχει και τον δεύτερο στόχο της.

lc2

Στην 35 της επέμβαση ο οργανισμός της φάνηκε να μην αντέχει πια. Τελικά όλα πήγαν καλά, αλλά η Lacey, βγήκε από το νοσοκομείο Fort Lauderdale, σε αναπηρικό καροτσάκι και οι γιατροί της συνέστησαν να φοράει ένα ειδικό γιλέκο για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να μην «εκραγεί» το στήθος της, μετά το χειρουργείο. Παρόλα αυτά η 46χρονη γυναίκα έχει σκοπό να συνεχίσει τις πλαστικές.

Δείτε φωτογραφίες και το video από τη γυναίκα με το γιγαντιαίο πλαστικό στήθος.

lc7

 lc9

lc6

lc1

lc00

lc5

lc4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίμπημα από τσούχτρα: Τόσο επώδυνο, και ίσως επικίνδυνο- ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Γνωρίζετε πόση ώρα κατά μέσο όρο, ουρεί ο άνδρας κάθε φορά;

Ποια είναι τα 13 εκατοστά που θα κάνουν τις γυναίκες να σας θέλουν;

Σας αρέσει ο σολομός; Διαβάστε τι εντόπισαν επιστήμονες και ξανασκεφτείτε το