Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 22:17

Vampire Lift : Οταν ο δέρμα σας διψάει για αίμα…Δείτε φωτο με επώνυμες, να κάνουν αναγέννηση προσώπου με…αιμοπετάλια

 vampire-facelift-540x276

Η χρήση των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων είναι η πλέον σύγχρονη τάση στην αναγέννηση του δέρματος. Προκειται για τη θεραπεία Platelet Rich Plasma Therapy (PRP) For Skin, γνωστό αλλιώς και ως  vampire  facelift (!) διότι χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα του δικού σας αίματος, από το οποίο απομονώνονται τα χρήσιμα αιμοπετάλια… 

Είναι η νέα μόδα στην αναγέννηση προσώπου, που την έχουν εφαρμόσει στο πρόσωπό τους πολλές επώνυμες. Από την τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιό Κιμ Γκαρντάσιαν,  μέχρι το πανέμορφο γνωστό τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι. Και οι δύο δέχθηκαν να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

H ηθοποιός Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια του vampire facial

H ηθοποιός Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια του vampire facial

Μετά την Κιμ Καρτνάσιαν και το τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι (αριστερά) έκανε ανάπλαση με αιμοπετάλια

Μετά την Κιμ Καρτνάσιαν και το τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι (αριστερά) έκανε ανάπλαση με αιμοπετάλια

 

 

Ο πλαστικός χειρουργός Πέτρος Δαμηλάκος γράφει στο In Vitro Magazine όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή μέθοδο.

Του : Πέτρου Δαμηλάκου, πλαστικού χειρουργού 

kim-kardashian-vampire-facial-628.jpg7Η θεραπεία PRP, ουσιαστικά είναι η μέθοδος ανάπλασης του δέρματος που χρησιμοποιεί τους εξαιρετικά χρήσιμους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια (Platelets) του αίματος σας.

Τα αιμοπετάλια έχουν την ιδιότητα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να απελευθερώνουν πρωτεΐνες (αυξητικούς παράγοντες) που σχετίζονται με την επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος.
Έχουν βρεθεί και μελετηθεί δέκα (10) Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες (PDGF, TGF-β, FGFs, IGF-1, IGF-2, VEGF, EGF, IL-8, CTGF, KGF) . Οι παράγοντες αυτοί προκαλούν και επιταχύνουν τον μηχανισμό αποκατάστασης-επούλωσης με σαφή δράση στην αναγέννηση του δέρματος. Έχει αποδειχθεί ότι οι Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες που προέρχονται από τα αιμοπετάλια προκαλούν νεοκολλαγέννηση (σχηματισμό κολλαγόνου) και αγγειογέννεση (σχηματισμό νέων τριχοειδών αγγείων).

kim-kardashian-vampire-facial-628.jpg3Αποτέλεσμα της θεραπείας από τις 2 πρώτες βδομάδες είναι ένα δέρμα πιό υγιές, με λάμψη, λιγότερες ρυτίδες, πλούσιο σε υγρασία χωρίς χαλάρωση.

Η θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, ευρύτερα διαδεδομένη σαν PRP (Platelet Rich Plasma) χρησιμοποιεί τα αιμοπετάλια του δικού σας αίματος που είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες χρήσιμους στην επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος.

Με την θεραπεία (PRP) βελτιώνονται όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά του κουρασμένου δέρματος, όπως η αφυδάτωση, η λέπτυνση, η ρυτίδωση, η χαλάρωση, οι έντονοι πόροι, οι δυσχρωμίες.

kim-kardashian-vampire-facial-628.jpg12Η PRP θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέρια και σε όποια άλλη περιοχή του σώματος χρειάζεται αναγέννηση.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες (PRP) σε σύγκριση με τις άλλες γνωστές θεραπείες (υαλουρονικό οξύ, BOTOX, βιταμίνες κλπ) είναι ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτόλογης προέλευσης παράγοντες ( δηλαδή από το δικό σας οργανισμό) με αποτέλεσμα να είναι θεραπεία τελείως υποαλλεργική και βιολογικά αποδεκτή από το δέρμα σας.

Η PRP-treatment ειναι επιστημονικά αναγνωρισμένη (F.D.A approved) χρησιμοποιείται περισσότερα από 10 χρόνια στην Ορθοπεδική, Καρδιοχειρουργική, Οφθαλμολογία, Οδοντιατρική και γενικότερα σε όλες στις χειρουργικές ειδικότητες καταρρίπτοντας έτσι κάθε επιφύλαξη μοντερνισμού.

Οι αυξητικοί παράγοντες περιέχονται στα αιμοπετάλια τα οποία με ειδική επεξεργασία διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα κύτταρα του αίματος (ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια) και στη συνέχεια αποδίδουν τους αυξητικούς παράγοντες στις περιοχές του δέρματος με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.

 Σαν αποτέλεσμα της δράσης των αυξητικών παραγόντων σε κυτταρικό επίπεδο είναι:

Η Μπάρ Ραφαέλι μετά το vampire facelift

Η Μπάρ Ραφαέλι μετά το vampire facelift

1. Καλύτερη αγγείωση και οξυγόνωση της περιοχής λόγω νεόπλαστων τριχοειδών

2. Ενεργοποίηση και ενίσχυση της κυτταρικής δραστηριότητας

3. Επανόρθωση, ανάρρωση των κυττάρων του δέρματος

4. Δημιουργία νέου κολλαγόνου

Το τελικό αποτέλεσμα στο δέρμα είναι περισσότερο υγιές, πιό λείο, με λιγότερους πόρους ,δυσχρωμίες, κηλίδες και βέβαια λιγότερες ρυτίδες, δηλαδή δέρμα αναγεννημένο.

Eνθαρρύvω και υποστηρίζω την θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες γιατί δεν σας χορηγείται καμία συνθετική ξένη ουσία με συνέπεια να μην εμπεριέχεται κανένας κίνδυνος αλλεργικης αντιδρασης.

 Πέτρος Δαμηλάκος, πλαστικός χειρουργός 

www.prp-treatment.gr/prp/

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ όλο το vimpire facelift της Κιμ Καρντάσιαν :

Αρχίζει η προετοιμασία…

Ο γιατρός της αφαιρεί ποσότητα αίματος…

Μετά την φυγοκέντριση του αίματος, αρχίζει η εφαρμογή …

kim-kardashian-vampire-facial-628.jpg10

…στο μέτωπο.. 

..και στα μάγουλα..

..και στα μάγουλα..

Kim Kardashian

η ποσότητα που περισσεύει απλώνεται στην υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου…

Και το τελικό αποτέλεσμα...

Και το τελικό αποτέλεσμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

«Επικίνδυνο το σολάριουμ», λέει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Μπισκοτάκια, υπόσχονται θεαματική αύξηση στο μέγεθος του στήθους- έχουν γίνει ανάρπαστα

Βραζιλιάνικους…γλουτούς μπορούν να αποκτήσουν τώρα και οι ελληνίδες!

Δες τι συμβαίνει στο δέρμα σου όταν πίνεις ποτά κάτω απ’τον ήλιο!