Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 22:54

Πως θα αντιδρούσατε εάν κάποιος δικός σας άνθρωπος αδυνάτιζε 60 κιλά; VIDEO

Έτσι ακριβώς συνέβη και με τον Lucas Homber, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πραγματικό πρόβλημα υγείας αφού ζύγιζε 137 κιλά. Οι γονείς του είχαν δοκιμάσει τα πάντα αλλά ο Lucas, ήταν αρνητικός στο να χάσει κιλά. Το αντίθετο, τα τζίμπεργκερ και οι πίτσες αποτελούσαν το καθημερινό του διαιτολόγιο

Κάποια στιγμή ο Lucas Πέρασε στο πανεπιστήμιο, σε μια άλλη Πολιτεία. Εκεί τον πρώτο καιρό η ζωή ήταν δύσκολη. Δεν είχε φίλους, δεν είχε παρέες, έμενε στην εστία και μόνο διάβαζε. Άλλωστε ποιος θα τον έκανε παρέα. Μέχρι που κάποια στιγμή από ένα παιχνίδι της τύχης τον πλησίασε μια κοπέλα, μαζορέτα από την πανεπιστημιακή ομάδα του μπάσκετ.

Ο Lucas τα έχασε. Αρχικά ήταν επιφυλακτικός, όταν όμως με τον καιρό χαλάρωσε και έκανε πραγματικά παρέα με την Elizabeth, αποφάσισε πως έπρεπε να αδυνατίσει. Και το κατάφερε. Πήγε σε διαιτολόγο ο οποίος του έφτιαξε ένα πρόγραμμα πρόσληψης 1300 θερμίδων την ημέρα.

Ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2012 και ένα χρόνο μετά που επισκέφτηκε τους γονείς του μαζί με την Elizabeth, εκείνοι τα έχασαν. Δείτε την αντίδραση τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η γυναίκα ήταν στον 8ο μήνα και ζύγιζε… 50 κιλά- ΦΩΤΟ

Πόσο φυσιολογικά μεγαλώνει ένα παιδί με ομοφυλόφιλους γονείς;

Τι φαγητό τρώει κάποιος στις ΗΠΑ και τι τρώει ένα παιδί στην Αφρική; ΦΩΤΟ

Μην ταρακουνάτε τα μωρά σας ο κίνδυνος βλάβης είναι τεράστιος VIDEO