Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 22:19

Υποθήκευσε το σπίτι του για να αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού του

macho4

Η επεμβάσεις ξεπερνούν το ποσό των 100.000 ευρώ. Ο συγκεκριμένος άνδρας ζει στο Σίδνευ και το μήκος του ανδρισμού του σε στύση δεν ξεπερνάει τα 7 εκατοστά. Αποφάσισε λοιπόν να το μεγαλώσει. Πήγε σε ειδικούς ουρολόγους οι οποίοι διέγωνσαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει μια πάθηση που λέγεται «μικροπέος», (micropenis) και η οποία εμφανίζεται στο 1% του ανδρικού πληθυσμού.

Πριν 2 χρόνια λοιπόν οι γιατροί έβαλαν τον άνδρα στο χειρουργείο για την «αυξητική» επέμβαση. Ο σχεδιασμός τους ήταν να το αυξήσουν τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος αφού το πλάτος του ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα καλαμάκι που ρουφάμε τον καφέ. Τα κατάλληλα μοσχεύματα και το λίπος τοποθετήθηκαν αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Ο ίδιος είπε στην εφημερίδα daily mail: « Το μόριο μου είναι ακριβώς όπως ενός νεογέννητου. Μετά την επέμβαση το μόνο που κατάφεραν οι γιατροί ήταν να προσθέσουν επιπλέον 1μιση εκατοστό. Δηλαδή έφτασε τα 4 με 5 εκατοστά.»

Η επέμβαση αυτή κόστισε περίπου 20.000 δολάρια με μηδενικό αποτέλεσμα. Αποφάσισε τότε να αλλάξει γιατρούς και να κάνει μια άλλη επέμβαση που κόστιζε 18.000 δολάρια. Αλλά και αυτή μάλλον δεν πέτυχε αφού το μόνο που ζητούσε ο Αυστραλός ήταν να βρίσκεται στο μέσο όρο των ανδρών της Αυστραλίας (σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος μήκους του μορίου των ανδρών στην Αυστραλία είναι από 14,5 μέχρι 17,5 εκατοστά σε στύση)

macho3

Του έμενε μια λύση μόνο η οποία στοιχίζει 50.000 δολάρια. Τα οποία δεν τα είχε και αναγκάστηκε να πάρει δάνειο από τράπεζα και να υποθηκεύσει το σπίτι του. « Η ζωή μου είναι μια κόλαση.» θα πει και θα συνεχίσει «είμαι ευπαρουσίαστος με χιούμορ και επιτυχίες στις γυναίκες. Όταν όμως πέφτουμε στο κρεβάτι εκείνες στην καλύτερη περίπτωση θα προφασιστούν ζαλάδα και θα εξαφανιστούν. Στη χειρότερη θα γελάσουν και θα εξαφανιστούν πάλι».

macho2

Ο συγκεκριμένος άνδρας αν και με αθλητικό κορμί δεν έκανε ποτέ του μαζικά αθλητισμό αφού μια φορά που το επιχείρησε έγινε αντικείμενο χλευασμού από τους συμπαίκτες του, μετά το ματς κατά τη διάρκεια του ομαδικού μπάνιου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι αποκαλύπτουν οι selfie φωτογραφίες για την προσωπικότητα κάποιου;

Η ιστορία του «παιδιού- χελώνα» με το τεράστιο καβούκι στην πλάτη του VIDEO

Ενδoοικογενειακή βία: «μαμά κοίτα με σου μοιάζω»- ένα συγκλονιστικό βίντεο

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος όγκος που αφαιρέθηκε ποτέ από άνθρωπο- ζύγιζε 110 κιλα ΦΩΤΟ